Vedetele lor

Dezvăluire şocantă! Michael Jackson nu era tatăl biologic al copiilor

Asistenta şi mama copiilor vedetei lui Michael Jackson, Debbie Rowe, face dezvăluiri şocante! Aceasta susţine că Michael nu e tatal biologic al copiilor sai. Mai mult, casatoria dintre ea si MJ nu s-a consumat niciodata.Debbie a declarat că cel puţin doi dintre copii nu sunt biologici ai lui Michael,  că ea şi regele muzicii pop s-au căsătorit doar de imagine, că nu au făcut niciodată sex şi că, din momentul în care ea nu a mai putut face copii, Jackson s-a debarasat de ea, informează Ciao!. Rowe sustine ca ea si Michael nu au facut sex niciodata si nici macar nu au impartit aceeasi casa.

 

“A vrut sa ne prefacem ca suntem o familie. De fapt, el era mereu in turneu si eu stateam acasa. Mi-a cumparat o casa. Am fost cel mult prieteni, nu am facut sex niciodata. Asa era el, asa era Michael”, declara Debbie. ..

Copiii lui Michael Jackson, produsul unei înseminări artificiale


“Michael era divortat, singur si fara copii. Eu m-a oferit sa-i port bebelusii. I-am oferit pantecul meu – a fost un dar. M-am dus la o clinica de fertilizare. M-au inseminat artificial. A fost ceva foarte tehnic. Eu doar am purtat sarcinile. Nu a fost sperma lui Michael. Am fost platita si am trecut peste moment. Stiu ca nu-mi voi mai vedea niciodata copiii”, declarat Debbie, care a renuntat la custodia micutilor dupa divort.showbiz.roDebbie a recunsocut că nu-şi doreşte copiii, menţionaând că le este mult mai bine sub îngrijirea bunicii sale. “Nu am fost niciodată o mamă bună. Nu m-am simţit niciodată ataşată de ei. A fost mult mai bine că i-am dat lui copiii, decât să-i păstrez eu. Nu-i vreau pe aceşti copii în viaţa mea. Animalele mele sunt copiii mei”.

 

 

Related posts

Rihanna îl atacă pe Chris Brown (video)

admin

Rihanna cu sfârcurile la vedere! (poze)

admin

Batalia pe mostenirea lui Michael Jackson se muta in justitie!

admin

Leave a Comment