Vedetele noastre

Andreea Mantea vrea doar îmbracata si nu în locul Andreei Marin

Pentru a răzbate în lumea show bizului, la o vârstă tânără, ai fost nevoită să minţi sau să faci compromisuri? Până unde consideri că se poate merge cu un compromis pentru carieră?

Eu nu vreau să „răzbat”. Îmi doresc să muncesc, să-mi construiesc o carieră şi nicidecum să „răzbat”. Urăsc minciuna pentru că ea te poate „ajuta” pe moment. Atunci când eşti în direct, în platou, nu poţi păcăli. N-ai cum minţi publicul. Şi oricine a încercat să o facă a pierdut. Cât despre compromisuri, probabil că fac şi eu, ca oricare om. Dar sunt acele compromisuri de care nu îmi este ruşine.Ai mai poza în „Playboy” sau pentru „Fata de la Pagina 5”? Imaginea ta de atunci te mai caracterizează?

Mi-aş dori foarte mult să închei această „carieră” de iepuraş „Playboy”. Şi nu pentru că mi-ar fi ruşine de ceea ce am făcut, din contră, m-a ajutat foarte mult. Însă, eu cred că o femeie trebuie să rămână frumoasă şi atunci când se îmbracă. Îmi doresc foarte mult să am succes şi îmbrăcată. E ca un vis pe care sper să-l împlinesc.Ai fost fan şi coprezentator al emisiunii „Din dragoste”. Ce te-a atras la acest tip de format? Te consideri o romantică?

Emisiunea „Din dragoste”, domnul Valeriu Lazarov şi echipa de acolo au un loc special în inima mea. Vezi? Deja vorbesc asemenea unei persoane romantice. Da, sunt romantică! Dar am un romantism discret. Nu-mi place să-l expun.S-a vorbit mult în presă de relaţii cu bărbaţi cunoscuţi. Acum eşti alături de Andrei Alexandru Ţârdea. De ce el? Vă gândiţi să vă căsătoriţi?

Vă spuneam ceva mai devreme că sunt o romantică. Ar fi cam greu să fiu romantică şi să mă apuc de iubit toţi bărbaţii despre care unii ziarişti spun că aş fi fost cu ei. Andrei este Andrei. Pentru mine, nu e un bărbat cunoscut, necunoscut, bogat, sărac, frumos, urât şi aşa mai departe. Pentru mine, e Andrei şi atât. Ne iubim atât de mult încât nu avem timp să ne gândim la căsătorie.De ce crezi că ai fost aleasă să prezinţi emisiunea de la TVR 2? Care au fost atuurile tale în faţa Taniei Budi, de exemplu?

Au fost unele articole răutăcioase. N-aş vrea să insist. Dacă există persoane atât de interesate de chestiunea asta, există casetele de casting… La casting nu am participat doar eu şi Tania Budi, au fost mult mai multe persoane.Andreea Marin s-a retras, crezi ca vei putea deveni noua imagine a TVR?

Nu mi-a plăcut niciodată să forţez lucrurile. În primul rând, Andreea Marin nu cred că s-a retras şi nici nu cred că ar putea deveni vreodată cineva Andreea Marin 2. În al doilea rând, eu nu am venit în TVR ca să devin imaginea unei instituţii şi nici ca să iau locul cuiva. Eu vreau să fiu propria mea imagine. (restul interviului, in evz.ro)

Related posts

Minodora face botezul şi nunta în aceeaşi săptămână!

admin

Oana Zăvoranu: „Cârcotaşii batjocoresc munca tuturor”

admin

Iată cu cine face sex Elan Schwartzenberg când Anna concertează

admin

Leave a Comment