Vedetele noastre

Andreea Tonciu îi scotea pe maneliştii din emisiunea lui Bahmu la Bamboo

 

Fosta asistenă a Adrianei Bahmuteanu era demult pe lista neagră. Andreea Tonciu îşi terorizase toţi colegii de la Kanal D cu fiţele ei de mare vedetă, iar de curând, Bahmu a concediat-o în direct, pe motiv că fata nu mai vroia să îşi facă treaba în emisiune.

 

“Fata asta era pusă pe harţă tot timpul, se certa cu toată lumea, mai ales în ultima vreme de când se crede mare vedetă. Nu o mai suporta nimeni pe acolo, toţi din emisiune se bucură că au scăpat de ea. Nu făcea nici un efort să înveţe cele câteva cuvinte pe care trebuia să le spună când prezenta “Vremea” în emisiune. Pe deasupra începuse să-i scoată pe invitaţi, seara, pe la Bamboo, trăgea de manelişti pe acolo…Tot timpul spunea că e obosită, pentru că petrecuse toată noaptea. Mie mi-a sărit muştarul ultima, dar deja îi înnebunise pe absolut toţi, nu cred că e cineva cu care nu s-a certat pe acolo. Este o paraşută proastă, cu nasul mare şi fiţoasă”, spune Adriana Bahmuţeanu despre Andreea în Libertatea.

 

Noua asistentă e chiar duşmanca sa, Alexandra Enăchescu

 

Din ziarul Cancan aflăm că Alexandra Enachescu, fosta iubita a lui Cristi Pulhac, este noua asistenta a Adrianei Bahmuţeanu. Mare lovitură pentru Andreea Tonciu! Se ştie că tinerele sunt rivale! Pe vremea când Alexandra era iubita lui Pulhac, Tonciu a declarat ca şi ea a avut o aventura cu el.

 

Related posts

Nicoleta Luciu şi-a “buzunărit” soţul în parcare (poze)

admin

Loredana Chivu se dadea la fotbalisti inca de mica

admin

Elan Schwartzenberg a făcut o criză de nervi la Mădălin Ionescu

admin

Leave a Comment