Vedete

Voicu Pânzar riscă să fie concediat din cauza Monicăi Columbeanu

Cătălin Botezatu are nervii întinşi la maximum din cauza scandalului cu Monica Columbeanu. Invitat la „Happy Hour” designerul a încercat să pună piciorul în prag şi a făcut câteva avertismente atât la adresa Monicăi cât şi la adresa lui Voicu Pânzar!







Bote a rugat-o pe Monica să nu-i mai pronunţe numele, decât în calitate de designer! Cât despre Voicu, Botezatu este categoric: dacă nu îşi va rezolva problemele cu Monica va fi concediat!







„Daca Monica şi Voicu au ajuns subiect de stiri… să-mi bag picioarele! Sunt nistea oameni normali, modele şi atat! Dacă ar fi oameni care fac acte de caritate, dar când vezi că doi oameni neimportanţi ajung subiect de ştire… Niciunul n-a făcut ceva pentru această societate. Ea este doar soţia unui miliardar! Pe Monica o rog să nu-mi mai pronunţe numele decât în calitate de designer!”







Ricky riscă să fie dat afară



Nervos şi sătul de tot scandalul, Botezatu este hotărât să renunţe la serviciile de model ale Voicu, dacă acesta nu-şi va manageria situaţia cu soţia lui Irinel. Designerul nu mai vrea ca imaginea lui să îi fie asociată cu acest scandal, în care a intrat doar pentru a-şi ajuta angajatul.







„Mă suna lumea pentru Ricky. Mă deranjează chestia asta! Pentru mine subiectul asta nu există! Ricky dacă nu îşi rezolve problemele nu va mai lucra pentru mine. Dacă nu-şi manageriază situaţia cu Monica, îl dau afară!”








 

Related posts

Anca Serea şi Adi Sînă își plănuiesc vacanta pe Coasta de Azur

admin

Oana Zăvoranu a avortat și copilul noului iubit

admin

Mihaela Rădulescu şi Andreea Marin au ajuns cele mai ”fumate” vedete

admin

Leave a Comment