Vedete

Vedete în pantofi de firmă, cu iz de lux (foto)

Multe dintre vedetele autohtone beneficiază de articole vestimentare gratuite sau cu reduceri substanțiale datorită capitalului lor de imagine.

 

Iar printre cele mai „vânate” de comercianți se regăsesc și vedete autohtone extrem de cunoscute precum Bianca Drăgușanu, Adelina Pestrițu și Andreea Mantea.

 

Însă, în unele cazuri, excepționale ce-i drept, și ele sunt nevoite să cheltuie bani pe pantofi de firmă. Dar, dacă te-ai aștepta să dea mii de euro pe o pereche, te înșeli. 

 

Cum noul trend este shopping-ul pe internet, multe dintre ele stau cu ochii în patru pe site-urile fashion cu oferte speciale.

 

Și, contrar așteptărilor noastre, aleg mărci mai puțin cunoscute, precum Michael Antonio și Steve Madden, care vând pantofi asemănători cu ai celor de la Miu Miu, Jimmy Choo sau Louboutin, la prețuri mult mai rezonabile.

 

Așadar, nu vă pripiți să credeți că vedetele noastre poartă pantofi de firma de mii de euro perechea, înainte de a asculta părerea unui specialist  în domeniu. Nu de alta, dar s-ar putea să vă lăsați impresionați degeaba…

 

Chiar dacă design-ul este asemănător, diferența de preț e uluitor de mare. Spre exemplu, o pereche de pantofi roșii (ca cei din galeria foto) costă 65 de euro la Michael Antonio, iar la Christian Loubutin și Jimmi Coco se vând cu 495 de euro.

Related posts

Andreea Ibacka: Cum să-ţi alegi costumul de baie potrivit

admin

Diana Dumitrescu, în trening și nemachiată la un eveniment (foto)

admin

Soţia lui Lucian Mîndruţă vorbeşte despre infidelitatea soţului ei

admin

Leave a Comment