Sanatate

Slabire rapida: Aerobic nautic vs aerobic clasic

Slabire rapida pentru o siluetă de invidiat în costum de baie? Atunci, pe lângă un regim alimentar sănătos, ai nevoie și de un sport pe măsură. Iar dacă alegi și unul distractiv, vei slăbi fără prea mare efort!

 

Tocmai de aceea, astăzi m-am gândit să mă opresc la aerobic. Însă, care dintre ele s-ar portrivi mai bine pentru o slabire rapida? Aerobic nautic sau aerobic clasic? Ei bine, vă las pe voi să decideți.

 

Aerobicul are avantaje și dezavantaje indiferent dacă te optești la varianta în apă sau pe uscat. În timp ce aerobicul în apă reduce riscul accidentelor vasculare și a senzației de fierbânțeală după effort, cel clasic este mai eficient când vine vorba despre slabire rapida.

 

În timpul unei ședințe de 30 de minute de aerobic nautic pierzi în jur de 250 de calorii. Ședința este distractivă, efortul depus nu se face resimțit, iar oboseala nu te dărâmă.

 

Mai mult, nu duce la o slabire rapida dar are avantajul că poate fi practicat atât de copii cât și de persoane cu vârste înaintate, fără teama vreunul accident vasculat sau unei suprasolicitări a organismului. Singura problemă este că trebuie practicat în apă, iar abonamentele la bazine sunt indispensabile.

 

În timpul unei ședințe de 30 de minute de aerobic clasic pierzi în jur de 500 de calorii. Ședința nu este întotdeauna distractivă, oboseala se simte destul de repede, iar efortul fizic este major. 

 

Ce-i drept, avantajul major este că aerobicul clasic se poate face atât la tine acasă, în aer liber, fără instructor. Dezavantajul acestui mod de slabire rapida: se pot produce accidente vasculare dacă nu practici corect exercițiile. 

Related posts

Sfaturi pentru o epilare inghinală reuşită la domiciliu

admin

Gustari dulci, ideale pentru o dieta de vara rapida

admin

Cum să arzi mai multe calorii, fără sport

admin

Leave a Comment