Vedete

Morar și Denisa Nechifor au ajutat-o pe Loredana Chivu să devină Miss Tanga!

Daniel Buzdugan si Mihai Morar au ajuns week-endul trecut pe litoral si au dat startul campaniei “Zuper Aroganta din… Constanta”.

 

O impresionanta parade de motoare, atv-uri, masini luxoase si calesti, in fata clubului Princess Summer Club Castel, pe faleza din Mamaia.

 

Dupa miezul noptii, Mihai a fost amfitrionul concursului “Miss Tanga”, pentru care 10 domnisoare care s-au pregatit intreaga zi la piscina, dupa ce au trecut de preselectie.

 

Prezentatorul de la “Morning Zu” a purtat un tricou inscriptionat cu sloganul ,,Eu vara nu dorm,, . Din juriu au mai facut parte Denisa Nechifor (DNB P.R&Events), Andreea Necula, care a asigurat si tinutele de seara, Oana Craioveanu-Arrogance Models & Events, sau Gabriela Mirea(Imachiaj.ro).

 

Castigatoarea primei competitii de acest gen a sezonului de pe litoral a fost Loredana Chivu, fosta asistenta ,,pacatoasa,, a lui Dan Capatos.

 

Toate participantele au castigat premii oferite de Bellinda, Minelli Boutique, BBY – by Bianca Dragusanu, Green Future, Siesta Bedding Houston Dental Clinic, QuickBodyForm, Nomas Vello, Glamour, Beauty Sensas, si Athenaeum Café, sponsorii evenimentului. 

Related posts

Mădălin Ionescu, somat să înapoieze maşina de 25.000 de euro

admin

Arsă cu țigara! Daniela Crudu a ajuns scrumiera iubitului

admin

Aghel Munoz revine după 7 ani la Sala Palatului

admin

Leave a Comment