Vedete

Adrian Năstase trebuie să se prezinte mâine la IML!

Adrian Năstase trebuie să se prezinte, miercuri, la Institutul Naţional de Medicină Legală (IML). Fostul Premier trebuie să arate toate documentele medicale.

 

În cazul în care Spitalul Floreasca spune că acesta nu poate fi transportat, va fi examinat în secţia în care este internat, informează, marţi, INML.

 

Ce de la IML vor să se știe dacă Adrian Năstase poate fi transportat în vederea tratării în reţeaua medicală a Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor”.

 

“Prin adresa nr. A8/6393/26.06.2012 am comunicat managerului Spitalului Clinic de Urgenţă Floreasca, ceea ce comunicasem şi DGPM – Serviciul de Investigaţii Criminale, respectiv faptul că «evaluarea stării de sănătate a pacientului în vederea transportului revine în sarcina medicului/medicilor curant/curanţi (conform Ordinului MS nr. 1091 din 07.09.2006)»”, a precizat INML.

 

Marţi, 26 iunie, Poliţia Capitalei a solicitat efectuarea unei expertize medico-legale, din care să rezulte dacă afecţiunile medicale pe care le prezintă Adrian Nastase pot fi tratate în reţeaua medicală a ANP şi dacă aceste afecţiuni permit transportarea în siguranţă a pacientului la penitenciarul indicat de comisie. 

Related posts

Lucian Viziru si Alex Velea şi-au dus iubitele la altar! (video)

admin

Claudia Pavel a slăbit 10 kilograme. Iată cum!

admin

Oana Frigescu Badiu a intrat în travaliu în direct (video)

admin

Leave a Comment