Vedetele noastre

Mihaela Radulescu despre Dani: “Sunt mandra ca sunt femeia unui campion!”

 

Se stie cat de mult ii plac lui Dani Otil cursele cu motocicleta. De curand, “matinalul” a iesit pe primul loc la un astfel de concurs.

 

”M-am antrenat ca un caine. Am tras de mine si de motor pana am facut bataturi peste bataturi si noada nu a mai suportat. Am dormit cat trebuia, am macat cat trebuia si m-am hidratat. Poate pare aiurea sa iei lucrurile atat de in serios ca un sportiv profesionist numai pentru o cursa de weekend. Nu e asa. E un obiectiv. Daca il atingi, te agati de el pe mai departe ca alpinistul de urmatorul piton!”, spune Dani pe blogul sau.

 

Mare ne-a fost mirarea cand am vazut ca pe blogul lui Otil se afla si un mesaj de la iubita lui, Mihaela Radulescu, care povestea cat e de mandra de barbatul ei.

 

 

“Am primit sms-ul asta ieri, in timp ce eram la munca, da, in timpul emisiunii. Stiam cat a muncit Dani pentru victoria asta, stiam cat s-a antrenat, cate ore si-a petrecut alergand, cata forta a bagat la sala, cate drumuri a batut pana la Buzau ca sa se mai dea o data cu motorul, ce emotii a avut inainte de concurs……, asa ca am avut reactia cea mai exaltata de bucurie – mi-au tasnit lacrimile,am sarit in sus ca fii-miu, am luat in brate cel putin 2 colege de echipe si am spus tuturor din preajma vestea grozava. Ba chiar am zis si la tv, ca doar sint jurnalist si chiar era o stire – nu despre iubitul meu, nici despre colegul meu, ci despre prima vedeta tv care obtine un titlu de campion intr-un sport dur, barbatesc, vitregit de promovare, dar creator de atata adrenalina !…

Muream de ciuda ca nu-s langa Dani sa-l strang in brate si sa simta cat demandra sint de performanta lui.

Scriu despre Dani pentru ca mi-ar placea sa stim toti sa ne bucuram pentru cei care ne sunt dragi. Mi-ar placea sa-i stranga mana colegii pe culoare si sa-i zambeasca admirativ pustii care-l iau drept model. Mi-ar placea sa se fastaceasca femeile in preajma lui si mai tare si sa stie despre el si asta, nu numai ce femeie Il asteapta acasa…. Bravo, Dani. Sint mandra ca sint femeia unui campion!

M”

 

Related posts

Oana Ioniţă a fugit trei zile in Maroc

admin

Cornel Păsat are o nouă iubită!

admin

Cristina Spatar, lovita cu picioarele

admin

Leave a Comment