Vedetele noastre

Sunt distrusi.Prigoana a sperat pana in ultima clipa ca Darius va supravietui

Soţii Prigoană şi-au înmormântat, ieri, în mare secret, fiul cel mic, pe Darius Eduard. Adriana a presimţit că bebeluşul ei are zilele numărate, în timp ce Silviu s-a încăpăţânat să spere, până în ultima clipă, că acesta va supravieţui.

“Silviu era optimist, dar eu l-am simţit că îi era teamă că ar putea pierde acest copil. Însă avea un optimism debordant, iar din discuţiile cu el nu accepta sub nici o formă ideea că s-ar putea întâmpla ceva rău. Bebeluşul a avut mai multe sincope şi viaţa lui atârna, în ultimele zile, de un fir de aţă. A suferit crize repetate, doctorii l-au stabilizat dar, în final, s-a întâmplat nenorocirea”, a dezvăluit marţi seară, la Acasă TV,Eduard Martin, naşul lui Maximus, copilul cel mare al soţilor Prigoană.

Vestea că l-au pierdut pe micuţ i-a dus în pragul disperării pe soţii Prigoană, care au refuzat să facă vreo declaraţie.

Totuşi, ieri, după înmormântare, Adriana a fost cea care şi-a vărsat of-ul, într-o discuţie privată, la telefon, cu Mădălin Ionescu, de la Acces Direct (Antena 1). Aceasta i-a povestit că şi-a înmormântat fiul, că Prigoană este mai distrus decât ea şi că trebuie să-şi revină pentru că mai au un copil de crescut, pe Maximus, în vârstă de un an şi jumătate.

 

Related posts

Oana Zăvoranu: „Cârcotaşii batjocoresc munca tuturor”

admin

Marius Moga şi Iulia Vântur s-au logodit în Hawaii

admin

Gabriela Cristea spune că are puteri paranormale

admin

Leave a Comment