Vedete

Comparație șoc: Bianca Drăgușanu vs Carmen Brumă! (foto)

Puțin surprinși? Stați liniștiți, și eu am fost la fel! Bianca Drăgușanu a ajuns să fie comparată cu Carmen Bruma în ceea ce privește silueta. O comparație nelalocul ei, am spune noi, însă posibilă, după cum vedem la alții.

 

Spre exemplu, Cancan.ro a scris că Bianca se bate cu Carmen Bruma și Anda Adam la siluetă și la stil de viață. Culmea, declarația apare la numai două zile după ce Bianca este acuzată de un medic nutriționist că se înfometează și are un stil alimentar periculos pentru viață.

 

În timp ce ex-a lui Botezatu stă lihnită de foame, Carmen Bruma are o alimentație sănătoasă. Rezultatul: același! Siluetă zveltă, abdomen plat și picioare tonifiate! Însă, este în regulă?

 

Dacă sunteți reticenți la răspuns, vine și completarea…

 

Carmen Bruma nu e anemică și se așteaptă la o bătrânețe fără probleme de sănătate majore. Nu se teme de o posibilă sarcină sau că fătul ar avea de suferit și nici nu va lua mult în greutate în urma acesteia.

 

Însă, nu putem pune același lucru despre Bianca Drăgușanu, care nu doar că a leșinat de mai multe ori, ci a fost diagnosticată și cu anemie. Motivul: trăiește prin înfometare

 

Dar iată că, în mod surprinzător, comparația e făcută. Vi se pare normal? 

Related posts

Voicu Pânzar riscă să fie concediat din cauza Monicăi Columbeanu

admin

Cornel Dinu a făcut infarct miocardic

admin

Mădălin Ionescu se desparte oficial de soţia sa

admin

Leave a Comment