Vedetele noastre

Ion Ţiriac o transformă pe Anna Maria Ferentz în… Andreea Marin

De când face parte din cercul de apropiaţi ai miliardarului Ion Ţiriac, Anamaria Ferentz a intrat în zodia schimbărilor. Conduce un Mercedes ultimul tip, petrece foarte mult timp la vila din Primăverii şi încearcă să pozeze în zâna cea bună. Mai mult, se pare că portofelul său e destul de plin, în ciuda faptului că, pe plan artistic, lucrurile nu merg prea bine în cazul său.Cântăreaţa a contribuit material la strângerea de fonduri pentru înfiinţarea primei secţii de cardiologie în cadrul Spitalului „Marie Curie”. Mai mult, ea a scos bani din buzunar şi pentru a-şi recupera corsetul şi albumul pe care le scosese la licitaţie.Ajutată să devină divă

Aflată într-un proces de schimbare şi a imaginii, că doar trebuie să se ridice la nivelul pretenţiilor fostului tenismen, Ferentz a început să se implice şi în acţiuni caritabile, preluând modelele Andreea Marin şi Mihaela Rădulescu, informeaza Ring. Ea s-a numărat printre persoanele care au contribuit cu bani pentru înfiinţarea primei secţii de cardiochirurgie în cadrul Spitalului „Marie Curie”.

 

Pe lângă donaţia de 1.000 de lei pentru inimioara pictată de copiii asociaţiei „Pavel”, Anamaria a scos din buzunar alţi 230 de lei pentru a-şi recupera corsetul şi albumul pe care le scosese la licitaţie pentru aceeaşi cauză nobilă. De notat că, în perioada în care se afişa la braţul lui Ţiriac, Andreea Marin a fost campioana actelor de caritate, Ferentz fiind sfătuită să-i urmeze exemplul.


 

Related posts

Ramona Bădescu îşi exersează instincul matern pe animale (poze)

admin

Adrian Minune îi cântă lui Nati Meir pentru 100.000 de euro

admin

Nicolae Guţă riscă 7 ani de puşcărie pentru furt

admin

Leave a Comment