Vedetele noastre

Mama Oanei Zăvoranu: “Pepe vrea să mă vadă în puşcărie”

 

Oana Zăvoranu şi mama ei, Mărioara, se tot băcălăresc la tv pentru o avere de 25 de milioane de euro. Scandalul dintre ele a continuat şi la „Acces Direct”. Doamna Zăvoranu a venit recent în platoul emisiunii pentru a explica poporului de ce nu vrea să facă pace cu fiica ei, iar Oana a intrat în legătură direct ca să îşi spună şi ea of-ul. Vă daţi seama că s-a lăsat cu acuzaţii, jigniri şi declaraţii şocante.

 

Oana: “Minte! Nu îmi dă averea dacă divorţez de Pepe”

 

Oana i s-a adresat mamei sale ironic cu apelativele „Doamnă” şi „Individă distinsă” şi a declarat că pune la îndoială faptul că Mărioara i-ar da averea cuvenită, daca ar divorţa de soţul ei, Pepe: “Nicio secundă această individă nu a avut intenţia de a-mi da ce se cuvine. Minte când spune că dacă aş divorţa de Pepe, mi-ar da averea. Am reuşit să o fac vedetă la 60 de ani, să apară la televizor, având dorinţa din tinereţe să ajungă artistă!”.

 

 

“Pepe e o glugă de coceni”


Doamna Zăvoranu nu s-a lăsat mai prejos şi a ripostat!

“Nu ştiu cui îi voi lăsa averea şi nu spun nimic pentru a nu da satisfacţie celor care mă vor moarta mai devreme. Oana era altfel înainte de a se căsători cu Pepe. Acum nu mai are pic de respect pentru familia ei. Clanul lui Ion Talent (n.r. asa cum i se adresează cântăreţului Pepe), a rupt-o complet de familie. Este un vânător de zestre, ei doi nu se potrivesc, iar dacă el tot vrea să mă vadă în puşcărie, eu vreau să îl văd pe el divorţat! Pepe dacă era bărbat, şi nu GLUGĂ DE COCENI, vorbea cu mine şi nu o lăsa pe Oana să umble pe la procuratură să facă plângere împotriva mea”.

 

Related posts

“Şoferul” Loredanei Groza a făcut pipi pe maşina cântăreţei (poze)

admin

Dan Negru a pierdut ceasul de la Valeriu Lazarov

admin

Deea şi Dinu Maxer, din nou în faţa altarului

admin

Leave a Comment