Vedetele noastre

Raluca Ogică, fata lui Ogică, intr-un pictorial sexy (foto)

O cheamă Raluca Atias, are 18 ani şi este fiica “controversatului” câştigător la Loto, Stelian Ogică. Nu ştim dacă numele ei are legătură cu top-modelul internaţional Moran Atias, dar cu siguranţă o poate concura pe israeliancă la capitolul frumusete. Raluca Atias cochetează cu televiziunea – a fost asistenta lui Mădălin Ionescu la emisiunea Acces direct de la Antena 1 – şi cu modellingul. Aici are potenţial, nu-i aşa?!Fiica domnului care câştigă aproape săptămânal la Loto ne-a făcut să ne gândim că norocul a fost de partea noastră atunci când i-am propus să pozeze pentru revistă.Pe cine admiri mai mult: pe Mădălin Ionescu, pe Dan Capatos sau pe Dan Diaconescu?


După părerea mea, sunt trei persoane total diferite. Îmi place foarte mult emisiunea pe care o moderează Dan Capatos şi o urmăresc de fiecare dată. Despre Dan Diaconescu – chiar dacă nu sunt fan – pot spune că îl apreciez pentru că este un om puternic, care a reuşit să creeze un brand foarte controversat. Mădălin Ionescu, colegul meu, de la care am foarte multe de învăţat, mi se pare cel mai bun moderator TV. Tocmai din această cauză are şi foarte mult succes, luând în calcul audienţa emisiunii. Mi-aş dori cândva să fiu în locul lui.Aspiri la celebritate? Cu ce preț?


Nu aş face niciun compromis. Tot ce vreau să realizez mi-aş dori să fie făcut prin munca mea. Cred că aş avea toate şansele, având în vedere faptul că am pornit de la o vârstă destul de mică.

(sursa: maxim.ro)

Related posts

Adevăratul motiv al divorţului: Doria Ivan îşi bătea soţul

admin

Mătuşa Monicăi: „A vrut doar banii lui Irinel Columbeanu”

admin

Scandal în lumea muzicii Adi de la Akcent, dat în judecată!

admin

Leave a Comment