Sanatate

Mergi la ţintă! Scapă de grăsimea de pe braţe, abdomen şi solduri

O serie de exercitii special concepute pentru aceste zone cu probleme te ajuta sa actionezi direct la tinta. Efectueaza exercitiile prezentate mai jos cu regularitate si combina-le cu activitatile de tip cardio, care iti permit sa arzi mult mai eficient grasimea de pe tot corpul.



Aceste exercitii sunt extrem de utile nu numai pentru a elimina grasimea, dar si pentru a tonifia muschii carora se adreseaza, scrie eva.ro. Ai nevoie de doua greutati, fiecare de 1.5 kilograme.



Exercitiul 1

Stai intinsa pe spate, cu genunchii indoiti la 90 de grade. Tine greutatile in maini, deasupra capului, cu palmele orientate spre interior. Ridica greutatile in fata, la nivelul pieptului, in timp ce iti ridici picioarele si le indrepti. Revino la pozitia de start si repeta exercitiul de 15 ori.



Exercitiul 2


Stai cu picioarele departate la o distanta putin mai mare decat cea de la nivelul umerilor, varfurile picioarelor indreptate spre exterior la 45 de grade. Tine cate o greutate in fiecare mana. Pastreaza mainile lipite de corp, in fata coapselor. Apleaca trunchiul inainte, pastrand picioarele si spatele drepte. Coboara greutatile la nivelul barbiei, incat bratele sa fie perpendiculare cu podeaua. Repeta exercitiul de 12 ori.



Exercitiul 3

Stai cu picioarele departate la o distanta putin mai mare decat cea de la nivelul umerilor, varfurile picioarele orientate spre exterior, la 45 de grade. Tine o greutate in fiecare mana, bratele pe langa corp cu palmele orientate spre interior.



Realizeaza o fandare pastrand talpile lipite de podea, coborand sezutul ca si cum te-ai aseza pe un scaun. Pastreaza pozitia si realizeaza doua miscari de ridicare si coborare a greutatilor: tine bratele lipit de corp si ridica greutatile pana la nivelul umerilor. Revino la pozitia de start si repeta exercitiul de 5 ori.



Exercitiul 4


Stai cu picioarele departate, greutati in ambele maini. Pastreaza coatele indreptate in laterale, greutatile la nivelul umerilor cu palmele orientate spre interior. Realizeaza o usoara coborare a sezutului, ca la exercitiul anterior, tinand talpile lipide pe podea.



Ridica-te din pozitia usor ghemuita, realizand simultan o miscare de indreptare a mainilor catre exterior si ridicare a greutatilor asupra capului, ridicand in acelasi timp si calcaiele de pe podea. Repeta exercitiul de 15 ori.



Exercitiul 5

Stai cu picioarele departate, genunchii usor indoiti, greutati in ambele maini si palmele indreptate spre coapse.Ridica piciorul drept in spatele tau, la cativa cm de podea.Apleaca trunchiul in fata, ridica bratele astfel incat coatele sa fie la nivelul umerilor si apoi coboara-le. Acest exerciuţiu trebui esă-l repeţi de 12 ori pentru fiecare picior.

Related posts

Substanţe toxice în haine marca Zara, Calvin Klein şi Levi’s

admin

Sunt însărcinată! Cum pot să renunt la fumat?

admin

Cum să faci iaurt grecesc, la tine acasă (video)

admin

Leave a Comment