Vedete

Lucian Mandruta, taxat pentru infidelitate de conducerea televiziunii

Nici prin cap nu-i trecea lui Lucian Mândruţă, la jumătatea lunii decembrie, că relaţia sa clandestină, cu o blondă abia măritată, va constitui subiectul celui mai fierbinte scandal al momentului.



Prins cu mâţa-n sac de paparazzi, pe neaşteptate, ştiristul postului Antena 1 s-a pierdut cu firea şi, neştiind ce atitudine să adopte faţă de soţie, şi-a cerut scuze, în direct.



Greşeala lui Mândruţă a fost aceea că, din disperare să nu-şi piardă familia, a uitat că este angajatul unuia dintre cele mai puternice trusturi mass-media şi că, într-o astfel de situaţie delicată, trebuia să ceară sfatul şi acordul superiorilor.



Astfel, Mândruţă nu numai că nu s-a consultat cu nimeni, înainte să pozeze în victima paparazzilor, la emisiunea “Acces direct”, dar nici măcar moderatorul Mădălin Ionescu habar nu avea ce urma să spună colegul lui infidel.



Aşa cum era de aşteptat, gestul nesăbuit al ştiristului nu a rămas netaxat, scrie Click!. După cum Click! a relatat, în exclusivitate, săptămâna trecută, surse din televiziune au spus că Mândruţă va fi retrogradat de la Observator, principalul buletin de ştiri de la Antena 1, dar va primi, totuşi, în schimb, o emisiune la Antena 3.

Related posts

Mariana Rosca a suferit un avort spontan

admin

Mădălin Ionescu şi Cristina Şişcanu se iubesc în fiecare noapte

admin

Andra și Valentin Dinu, concert la Festivalul Brazilor (video)

admin

Leave a Comment