Vedetele noastre

Raluca Lăzăruţ s-a întors la Vlad Brâncuşi

Idila pe care a trăit-o cu Codin Maticiuc şi presupusa idilă cu Florin Chilian au tulburat-o pe Raluca Lăzăruţ. Dar iată că vedeta are şanse mari să se liniştească sentimental, împăcându-se cu Vlad Brâncuşi, cel care i-a stat alături patru ani.







Raluca Lăzăruţ şi Vlad Brâncuşi s-au despărţit la începutul acestui an, de comun acord, fără reproşuri, resentimente sau rufe spălate în public. Pentru vedeta de la Antena 1 a urmat o perioadă tumultuoasă, relaţia cu binecunoscutul „crai” Codin Maticiuc bulversând-o total.







În tot acest timp, însă, Raluca şi Vlad au rămas în relaţii amiabile şi, semn că legătura dintre ei este una puternică, cei doi au continuat să vorbească, zilnic, la telefon:















„Este cel mai bun confident al meu. Ne cerem tot timpul sfatul, iar în weekend ne vom întâlni şi vom merge la tăierea moţului unui băiat pe care l-am botezat împreună, anul trecut”, a povestit Raluca, la filmările emisiunii „Conferinţa de presă” (Antena 2).















În ciuda profundei relaţii de prietenie, fosta vedetă Playboy a evitat să dezbată cu Vlad eşecul său sentimental cu Codin Maticiuc, scrie Click!. Cu toate acestea, nepotul lui Brâncuşi pare dispus să o ierte pe cea alături de care şi-a petrecut patru ani de viaţă şi îşi făcuse planuri de însurătoare. Rămâne de văzut dacă şi Raluca va considera că ciorba reîncălzită are un gust bun.

Related posts

Daniela Gyorfi: “Experienta cu Playboy a fost groaznica”

admin

Oana Zăvoranu s-a uitat în pantalonii lui Răzvan Ciobanu

admin

Adrian Minune va cânta imnul de campanie al lui Nati Meir

admin

Leave a Comment