Vedetele lor

Michael Jackson evita loviturile tatălui său pentru că se mişca foarte repede

Tocmai pentru că se mişca foarte repede, Michael Jackson reuşea să evite loviturile de curea ale tatălui său, a afirmat unul dintre fraţii cântăreţului, Tito Jackson, în cotidianul Daily Mirror. Agilitatea, însuşire care mai târziu l-a făcut celebru, l-a salvat în copilărie pe Michael Jackson de bătăile administrate de tatăl său, Joe.



Fratele fostului star a mai spus că, jocul de gambe al ”regelui muzicii pop” era atât de rapid încât tatăl său, Joe Jackson, care încerca să-l bată cu cureaua, izbucnea deseori în râs. “Michael era atât de rapid încât tatăl meu nu reuşea să-l atingă. Când tata ridica cureaua, Michael era în altă parte. Tata ridica din nou cureaua, iar Michael era deja în alt loc. Atunci tata se oprea şi începea să râdă că nu poate să-l atingă. Michael dansa în jurul tatei, care se lăsa în cele din urmă păgubaş” a explicat Tito Jackson.



Michael Jackson a mărturisit de mai multe ori că tatăl său îl bătea şi-l umilea când cânta o notă falsă, contribuind la fragilitatea sa psihologică. Tratamentul i-ar fi insuflat şi dorinţa de a reuşi. Tito Jackson a declarat că Michael nu era supărat pe tatăl său pentru modul cum îşi creştea copiii. “Este greu de înţeles pentru cei care nu fac parte din generaţia noastră. Luai bătaie la fund… Aşa se întâmpla atunci”, a conchis Tito.

Related posts

David Hasselhoff o vrea pe Jordan pentru versiunea britanică Baywatch

admin

Amy Winehouse îşi dorea un copil cu Blake Fielder

admin

Mel B revine cu un pictorial incendiar (galerie foto)

admin

Leave a Comment