Vedete

Adela Popescu şi Mihai Petre au fost filmaţi făcând sex (poze)

Celebrul serial de epocă de la Acasă Tv le ofera telespectatorilor si momente fierbinţi. Într-o epocă în care regulile de conduită sunt foarte stricte, Aniela şi Radu, personajele interpretate de Adela Popescu şi Mihai Petre, trec peste aceste rigori impuse de societate şi trăiesc prima lor noapte de dragosteTotul în episodul de astazi, 11 februarie, al serialului “Aniela”, difuzat ACASĂ, de la ora 20.30, scrie Libertatea. Reîntâlnirea neprevazută dintre Aniela şi Radu face ca sentimentele de iubire să devină din ce în ce mai puternice. Într-un cadru romantic, la lumina lumânărilor, cei doi trăiesc magia primei nopţi de dragoste.

“Pentru Radu e o perioadă foarte dificilă, află lucruri care nu-i plac, e o perioadă foarte grea din punct de vedere emoţional, dar dragostea pentru Aniela este mai importantă. Iubirea invinge, dar problemele continuă”, povesteşte Mihai Petre.

“Momentul primei secvenţe de dragoste a coincis cu prima revedere dintre cei doi, după mult timp. Se presupunea că ea era plecată la Paris. Aniela este complet uimită că, deşi îi spune lui Radu ce s-a întâmplat, el este dispus să treacă peste tot”, completează Adela Popescu.

Related posts

Daniela Crudu şi-a arătat sânul în club

admin

Delia Duca reprezintă România la Miss Universe 2012

admin

Andra și Cătălin Măruță, cel mai admirat cuplu din showbiz

admin

Leave a Comment