Vedete

Mireille Mathieu – 50 de ani de carieră, în concert la București

In data de 4 martie, fanii artistei din Sankt Petersburg vor asista la primul sau concert din cadrul turneului jubiliar, un eveniment ce va marca aniversarea a 50 de ani de activitate. Acelasi concert memorabil va incanta audienta din numeroase orase ale tarii natale, din Elvetia sau Scandinavia, urmand ca in data de 24 martie sa isi cucereasca spectatorii din Romania cu accentul frantuzesc fermecator.Vocea suava, si in acelasi timp puternica, a frumoasei Mireille Mathieu va rasuna in premiera la Sala Palatului, incepand cu orele 19:00. In acompaniamentul celor 26 de muzicieni profesionisti, Mireille Mathieu va demonstra inca o data ca muzica romantica frantuzeasca este unica si nu are limita de varsta.Repertoriu special la București

Pentru concertul de la Bucuresti, artista a pregatit un repertoriu special, compus din melodii ce au scris pagini importante in istoria muzicii internationale de succes din perioada anilor ’60 – ’80, piese care continua si astazi sa fie ascultate de melomanii din toate colturile lumii. ”La vie en rose”, “Mon Credo”, “C’est Ton Nom”, “Acropolis adieu”, “Ne me quitte pas”, ” Mille colombes” , ” Santa Maria de la Mer”, ” Une femme amoureuse “sau “Tous les enfants chantent avec moi” sunt doar cateva titluri care vor da savoarea si farmecul primului sau concert de la Bucuresti.

O carieră, în 40 de albume

In decursul anilor, Mireille Mathieu a lansat nu mai putin de 40 de albume, a vandut aproximativ 200 de milioane de copii in intreaga lume si este detinatoare a numeroase premii sau distinctii importante. A sustinut concerte pe tot globul, fiind ovationata la scena deschisa de milioane de spectatori. A inregistrat 1200 de melodii in 9 limbi straine si a colaborat cu mari nume ale cantecului francez si international: Charles Aznavour, Paul Anka, Placido Domingo, Julio Iglesias, Tom Jones, si multi altii. Cel mai recent album semnat Mireille Mathieu a fost lansat in Germania, in luna octombrie a anului trecut si pregateste aparitia unui nou CD in limba franceza.Pretul unui bilet la cencertul Mireille Matheieu variaza in functie de amplasamentul locului in sala, dupa cum urmeaza: Cat.IV – 200 lei, Cat.III – 250 lei, Cat.II – 290 lei, Cat.I – 390 lei, iar pentru sectorul VIP – 500 lei și sunt disponibile in reteaua VreauBilet.

Related posts

Rochia Elenei Udrea costă „doar” 780, nu 14.000 de lire

admin

Cătălin Botezatu şi Bianca, la Paris de Ziua Îndrăgostiţilor

admin

Adelina Pestriţu, de la cratiţă direct pe sticlă

admin

Leave a Comment