Tabloid

Naomi Campbell și Claudia Schiffer revin împreună în modă

Naomi Campbell si Claudia Schiffer apar din nou impreuna

Oare cate campanii, pictoriale de revista si prezentari de moda au facut impreuna Naomi Campbell si Claudia Schiffer? Putem paria ca destul de multe, era super modelelor fiind cu adevarat deosebita pentru doua dintre cele mai iconice modele contemporane. 

Si iata ca duo-ul Naomi – Claudia revin pentru o cauza nobila – Tommy Hilfiger le mobilizeaza sa se alature brandului in campania Breast Health International. Ocazia este cu totul speciala, o editie limitata a unui model de geanta Tommy Hilfiger, procente din vanzarea careia vor fi donate in lupta impotriva cancerului mamar. 

Geanta este un model clasic, de mana, satchel-tote cross, intr-un albastru inchis si detalii in rosu aprins. Pretul anuntat este si el unul rezonabil pentru eticheta Tommy Hilfiger – 299 dolari.

Fotografiate de catre legendarul Patrick Demarchelier, campania ne infatiseaza doua supermodele voioase, senzuale, naturale si in forma, peste care nu pare ca au trecut 20 de ani… 

Si apropo de genti, vedeti aici articolul dedicat tendintelor in materie de accesorii din sezonul toamna iarna 2013/2014. 

                …monden.info

Naomi Campbell: Industria modei a devenit mai rasista

Supermodelul Naomi Campbell acuza creatorii de moda de discriminare fata de modelele de culoare.…ziare.com

 

Related posts

Bianca Drăguşanu îşi revine cu greu după moartea bunicii

admin

Adela Popescu dansează singură şi tristă pe străzi

admin

Oana Lis: „La uşa inimii cuiva, nu ne rugăm”

admin

Leave a Comment