Vedetele noastre

Diana Dumitrescu a izbucnit în lacrimi la cununie (poze)

„Regina” de la Acasă s-a cununat civil, sâmbătă, cu logodnicul ei, Ducu Ion. Fratele lui Ducu, Cosmin, împreună cu soţia lui, Ioana, au fost naşii cuplului şi le-au promis celor doi că vor fi lângă ei în orice moment de aici înainte.La cununia sa, Diana nu şi-a putut controla emoţiile care au pus stăpânire pe ea încă de vineri seara, când vedeta a repetat cum să răspundă „Da” în faţa ofiţerului Stării Civile, ca să găsească tonalitatea cea mai potrivită.

 

„Ducu m-a făcut cea mai fericită femeie de pe pământ. Am un zâmbet larg pe faţă. Când am plecat de la primărie, ne-am întrebat dacă s-a schimbat ceva. Ne-am dat seama că suntem foarte fericiţi, bucuroşi şi împliniţi cu pasul pe care l-am făcut şi în acelaşi timp aşteptăm nerăbdători verighetele pe deget”, mărturiseşte Diana Dumitrescu.Tatăl său a făcut-o să plângă

„Mi-am promis că nu voi mai plânge, dar iată că n-am reuşit. Când m-a luat tata în braţe şi mi-a zis «Gata, iubita mea, ţi-ai luat zborul»… n-am crezut că emoţiile mele vor fi atât de puternice”, adaugă interpreta Polixeniei din serialul de epocă „Aniela”. Cununia religioasă va avea loc sâmbătă, 22 august, şi va fi urmată de o petrecere ca în poveşti la Studiourile MediaPro, pe malul lacului de la Buftea.

 

Related posts

Monica Columbeanu: „Alex Erbaşu e antipatic rău!” (galerie foto)

admin

Lucian Mitrea, la al doilea scandal sexual (video)

admin

Daniela Gyorfi: „Pot rămâne însărcinată, dar n-am cu cine să fac copii”

admin

Leave a Comment