Sport

Gica Hagi: „Am fost putin.. nu asa cum am tipat ca nu il respect pe Mircea Sandu”

Dupa ce Dumitru Dragomir a anuntat ca Mircea Sandu voia sa il dea afara pe „rege”, Gica Hagi a facut primele declaratii.

„E opinia dânsului, ce să zic eu? E opinia lor, ei știu mai bine ce au făcut, nu eu. Nu cred. Dacă gândesc la rece, nu cred în acest lucru. Într-adevăr, când am ajuns la hotel, erau niște lucruri. Aveți poze cu ce era în hotel, lucruri care nu aveau legătură cu sportul.

Am fost puțin.. nu așa cum am țipat că nu îl respect pe Mircea Sandu, dar a trebuit să îi explic că nu se poate la nivel de echipa națională să fie mijlocul hotelului plin de băutură. Nu l-am certat pe Mircea Sandu. Eu veneam de la un nivel mare, nu poți intra în holul hotelului și să vezi un morman de….

Dacă mă dădeau la o parte oricum nu știu, m-au dat și după. Nu am simțit nimic atunci. După meci, au rămas pașapoartele afară. Domnul Dragomir știe mai multe. În cantonamentul naționalei era o grămadă de… Eram cine eram și era normal să reclam. Viața merge înainte. N-avea logică ce am găsit acolo”, a declarant Gica Hagi.

Related posts

De ce a ajuns Viorel Hizo sa fie comparat cu Traian Basescu / A fost sau nu un trucaj in tribune?

admin

Alege bicicleta pliabila perfecta pentru spatiile mici. Afla unde o gasesti

admin

Gica Popescu: „Nenorocirea a fost ca s-a prapadit tata si e greu de acceptat”

admin

Leave a Comment