Sport

Gica Hagi: „Am fost putin.. nu asa cum am tipat ca nu il respect pe Mircea Sandu”

Dupa ce Dumitru Dragomir a anuntat ca Mircea Sandu voia sa il dea afara pe „rege”, Gica Hagi a facut primele declaratii.

„E opinia dânsului, ce să zic eu? E opinia lor, ei știu mai bine ce au făcut, nu eu. Nu cred. Dacă gândesc la rece, nu cred în acest lucru. Într-adevăr, când am ajuns la hotel, erau niște lucruri. Aveți poze cu ce era în hotel, lucruri care nu aveau legătură cu sportul.

Am fost puțin.. nu așa cum am țipat că nu îl respect pe Mircea Sandu, dar a trebuit să îi explic că nu se poate la nivel de echipa națională să fie mijlocul hotelului plin de băutură. Nu l-am certat pe Mircea Sandu. Eu veneam de la un nivel mare, nu poți intra în holul hotelului și să vezi un morman de….

Dacă mă dădeau la o parte oricum nu știu, m-au dat și după. Nu am simțit nimic atunci. După meci, au rămas pașapoartele afară. Domnul Dragomir știe mai multe. În cantonamentul naționalei era o grămadă de… Eram cine eram și era normal să reclam. Viața merge înainte. N-avea logică ce am găsit acolo”, a declarant Gica Hagi.

Related posts

“Dos manitas” / Cele doua henturi care aduc titlul pe Nou Camp

admin

Sisu piarde custodia fiului sau

admin

Cele mai cool biciclete de dama pe care le poti cumpara in aceasta perioada la pret bun

admin

Leave a Comment