Vedetele noastre

Elena Carstea, sfatuita sa se opereze in Germania

Elena Cårstea traverseaza o perioada extrem de grea a vietii sale. Aflata in America de cåtiva ani, cåntareata a fost sfatuita sa faca operatia de 100.000 de dolari acolo, pentru ca un zbor cu avionul i-ar putea fi fatal. Au existat chiar discutii privind o interventie chirurgicala efectuata in Romånia, insa un medic de la Spitalul de Urgenta “Bagdasar-Arseni” ne roaga sa-i transmitem Elenei ca este mult mai indicat sa mearga in Germania.

Disperata sa incerce orice este omeneste posibil pentru a-si salva viata, Elena Carstea a luat in calcul si posibilitatea de a se lasa pe mainile renumitului neurochirug roman Vlad Ciurea, seful sectiei de Neurochirurgie de la Spitalul de Urgenta “Bagdasar-Arseni”. La auzul unei asemenea vesti, un medic neurochirurg de la acelasi spital ne-a contactat si ne-a rugat sa o impiedicam pe Elena Carstea sa faca pasul acesta.

 

“Este adevarat ca Vlad Ciurea este un medic exceptional, insa reusita unei asemenea interventii chirurgicale nu depinde numai de el. Sunt o gramada de alti factori care intervin, plecand de la conditiile precare din spital si pana la saracia cu care ne confruntam cand vine vorba de aparatura si medicamente. Situatia ei este si asa destul de delicata si nu are nevoie de altceva care sa-i inrautateasca starea de sanatate. Cu toata inima o sfatuiesc sa mearga in Germania, la clinica din Hanovra a doctorului Samii. Conditiile de acolo sunt net superioare oricarui spital specializat pe neurochirurgie din lume, iar de succesele inregistrate de-a lungul anilor de Madjid Samii nu mai vorbesc”, a declarat pentru Gardianul doctorul care doreste sa-si pastreze anonimatul.

«Ar trebui tinuta intr-un glob de cristal»

Situatia in care se afla Elena este destul de grava, sursa noastra confirmandu-ne ca “viata ei atarna de un fir de ata. Orice ii poate fi fatal. O bucurie, o secunda de suparare, o tensiune crescuta, orice. Ar trebui sa traiasca intr-un glob de cristal, dar cum acest lucru nu este posibil, sa speram ca totul se va termina cu bine si va fi suficient de puternica sa depaseasca aceste momente. Repet si sper ca mesajul va ajunge la ea: cel mai indicat pentru ea ar fi sa ajunga la Hanovra. Madjid Samii este cel mai bun doctor din lume si nu numai eu spun asta. Si colegii mei din Romania, si alti medici din lume cu care am vorbit sunt de aceeasi parere. Firul de ata de care trebuie sa se prinda Elena se numeste Madjid Samii si ar fi o mare bucurie pentru mine daca mi-ar asculta sfatul”.

 

Related posts

Adrian Pescariu: „Iubita mea este Andreea Marin”

admin

Oana Zavoranu divorteaza de Pepe pentru bani

admin

Bianca Drăguşanu: ”I-am pus silicoane retardatei care mi-a furat iubitul”

admin

Leave a Comment