Vedetele noastre

Andreea Mantea vrea să o ajute cu bani pe fosta soţie a iubitului ei

 

De când s-a cuplat cu Andrei Ţârdea, bruneta Andreea Mantea a avut numai de suferit. Chiar dacă bărbatul s-a declarat total îndrăgostit de ea şi cu intenţii serioase, omul avea un defect, era un pic însurat. Fosta soţie, disperată că o să rămână fără tată la copil a scos-o pe Mantea vinovată de nefericirea ei şi a bălăcărit-o prin toată presa. Cu toate acestea, Andrei este mai sigur ca niciodata ca bruneta e femeia pe care si-o doreste. Dupa ce scapa de problemele cu fosta, o ia de nevasta pe Mantea.

 

Andreea a aprins lumanari pentru rivala ei 

De cealaltă parte, frumoasa Andreea spune că îi este milă de “rivala ei” şi chiar s-a rugat pentru ea la mănăstire. A aprins lumânări atât pentru Alexandra, cât şi copilul acesteia. Tot ce îşi doreşte tânăra Mantea e să fie lăsată în pace de fosta nevastă a lui Ţârdea şi să se termine cu ţigăneala din presă. Mai mult, ea intenţionează să o ajute pe proaspăta mămică cu nişte bani.

 

Mantea s-a oferit să plătească pensie alimentară pentru copilul iubitului

 

“Sincer, mi-e milă de fosta soţie a iubitului meu, pentru că a născut recent şi nici n-are din ce trăi. Chiar eu i-am spus lui Andrei să-i dea mai mulţi bani pensie alimentară decât 150 de lei, cât a stabilit instanţa!”. Potrivit Andreei, ea s-a oferit să completeze din veniturile ei pensia alimentara până la 500 de lei. “Dacă Andrei nu vrea să-i dea Alexandrei mai mult decât 1.500.000 de lei (n.n. – 150 RON), atunci pun eu de la mine diferenţa până la 5.000.000!”, scrie Cancan.

 

Related posts

Nuti Udrea, blonda de la Turism, se asorteaza cu ministerul pe care il conduce

admin

Dani Oţil face tratament facial cu peşti, în direct (video)

admin

Bebeluşa Oana Ioniţă: „În România nu există celebrităţi”

admin

Leave a Comment