Vedetele noastre

Andreea Mantea vrea să o ajute cu bani pe fosta soţie a iubitului ei

 

De când s-a cuplat cu Andrei Ţârdea, bruneta Andreea Mantea a avut numai de suferit. Chiar dacă bărbatul s-a declarat total îndrăgostit de ea şi cu intenţii serioase, omul avea un defect, era un pic însurat. Fosta soţie, disperată că o să rămână fără tată la copil a scos-o pe Mantea vinovată de nefericirea ei şi a bălăcărit-o prin toată presa. Cu toate acestea, Andrei este mai sigur ca niciodata ca bruneta e femeia pe care si-o doreste. Dupa ce scapa de problemele cu fosta, o ia de nevasta pe Mantea.

 

Andreea a aprins lumanari pentru rivala ei 

De cealaltă parte, frumoasa Andreea spune că îi este milă de “rivala ei” şi chiar s-a rugat pentru ea la mănăstire. A aprins lumânări atât pentru Alexandra, cât şi copilul acesteia. Tot ce îşi doreşte tânăra Mantea e să fie lăsată în pace de fosta nevastă a lui Ţârdea şi să se termine cu ţigăneala din presă. Mai mult, ea intenţionează să o ajute pe proaspăta mămică cu nişte bani.

 

Mantea s-a oferit să plătească pensie alimentară pentru copilul iubitului

 

“Sincer, mi-e milă de fosta soţie a iubitului meu, pentru că a născut recent şi nici n-are din ce trăi. Chiar eu i-am spus lui Andrei să-i dea mai mulţi bani pensie alimentară decât 150 de lei, cât a stabilit instanţa!”. Potrivit Andreei, ea s-a oferit să completeze din veniturile ei pensia alimentara până la 500 de lei. “Dacă Andrei nu vrea să-i dea Alexandrei mai mult decât 1.500.000 de lei (n.n. – 150 RON), atunci pun eu de la mine diferenţa până la 5.000.000!”, scrie Cancan.

 

Related posts

Bianca Drăguşanu: „Cătălin nu vrea să mă vadă goală în reviste” (video)

admin

Alina Plugaru a fost aleasă Regina Eros Show

admin

Lisa de la Wassabi este însărcinată în 6 luni

admin

Leave a Comment