Vedetele noastre

Iubitul englez al lui Lili Sandu, barbat de nota 10 in pat!

In urma cu mai bine de trei luni, Lli Sandu s-a indragostit nebuneste de un chirurg londonez, care  i-a devenit iubit  si cu care s-a si afisat “fara sa stea pe ganduri”  prin buricul Capitalei. Dezamagita de ultimele sale relatii, care nu au decurs chiar cum si-ar fi dorit, vedeta nu vrea sa stie ce ii rezerva astrele alaturi de englez, pe numele sau James.

“Desi nu crede in horoscop, Lili a tras deja o concluzie personala despre zodia capricorn, in care este nascut iubitul ei, declarandu-se multumita de prestatia acestuia in dormitor.

Cu toate ca relatia ei cu James este la inceput, se pare ca lucrurile merg struna intre cei doi amorezi. Cel putin asta lasa Lili Sandu sa se inteleaga.  Zilele trecute artista a recunoscut

intr-un cerc de prieteni ca viata ei sexuala este de nota 10. Pe langa multe alte puncte comune – inclusiv muzica, James avand amenajat la Londra un ministudio – pe care le-au descoperit in timp, Lili a scos in evidenta si calitatile iubitului ei numai de ea stiute. Desi acesta nu a fost de fata, afirmatiile facute de Lili sunt mai mult decat un compliment pentru James. “Capricornii sunt foarte buni la pat! Eu nu cred in zodii si nu am citit asta nicaieri. Stiu din proprie experienta, iar James este capricorn”, a fost auzita Lili Sandu spunand”, scrie Cancan.

Related posts

Repetiţii de nuntă! Iuliana Marciuc a îmbrăcat rochia de mireasă! (video)

admin

Valentina Pelinel, curtată de marii designeri vestimentari

admin

Tudor Chirilă a cerut-o pe Andreea Raicu în căsătorie

admin

Leave a Comment