Vedetele noastre

Iar a calcat stramb!Irinel o insala pe Monica?

In loc sa aprecieze eforturile depuse de sotia sa care munceste si noaptea ca sa-i mai cumpere un Bentley cadou de ziua lui, Irinel se distreaza cu blondele prin cluburi.Monica a preferat sa mearga impreuna cu echipa B1 TV , joi in clubul Bellagio, la lansarea albului “Fresh”, semnat Anamaria Ferent.Sotul sau, Irinel a pus ochii pe o blonda in clubul Spice de pe Calea Victoriei.

Cancan a relatat ” Se pare ca Iri a gasit-o pe companioana sa in club si a convins-o rapid sa-si petreaca aproape toata noaptea pe canapea alaturi de el. Cei doi si-au gasit subiecte de conversatie, nefiind interesati de persoanele din jurul lor. La un moment dat, tanara s-a ridicat si s-a indreptat spre baie, fiind urmata de Iri, care a insotit-o pas cu pas. La putin timp, blonda si-a reluat locul pe canapea, cateva secunde mai tarziu revenind si Irinel langa ea.”

Monica incearca sa para o nevasta moderna.Iri poate sa mearga la alte femei!

Eu i-am zis mereu sa mearga cu alte femei daca vrea, pentru ca eu nu am nicio problema in acest sens. Dar el nu vrea sa auda de asa ceva. Se supara foarte tare cand ii zic. Ne si certam din cauza asta. Nu il intereseaza nicio alta femeie”,  a declarat Moni intr-o emisiune.

Nu este prima data cand Irinel este surprins in compania altor femei.Acum cateva zile, tot paparazzi Cancan l-au surprins pe sotul Monicai in momentul in care studia decolteul unei domnisoare.

Related posts

Noul şofer al Monicăi Columbeanu făcea striptease pentru gay

admin

10.000 de euro de la Adrian Mutu pentru fin!

admin

Mama Biancai Dragusanu a venit să-l vadă pe Cătălin Botezatu (poze)

admin

Leave a Comment