De Paște se dă startul la… ornat. Dacă pe vremea bunicii șervețelul cu iepurași era un lux, în zilele noastre, gospodinele se întrec nu doar în mâncăruri cât mai eco, ci și în modul lor de prezentare.
Odată cu invazia emisiunilor gen „Master Chef”, tot mai multe tinere pasionate de design dau frâu talentului și imaginației în bucătărie. Și uite așa, masa de Paște se umple cu preparate de mai, mai că ți-e milă să le mănânci.
De la iepurași din clătite cu fălci din morcovi și mustăți din castravele, până la pui din mămăligă, înveliți în pesmet, gustările de Paște sunt pline de originalitate. Cât despre gust, ce să nu-ți placă?
Ingredientele sunt legume de primăvară, proaspete și colorate, îmbinate bineînțeles cu nelipsitul ou fiert. Dacă vrei să-ți înveselești și tu masa de Paște, ai mai jos câteva imagini, așa, pentru inspirație
previous post
next post