Vedetele noastre

Daniela Crudu şi Marina Dina beau în culisele prezentărilor de modă

Zvonuirle potrivit cărora unele manechine urcă băute pe scenă este confirmat de cele două sexy asistente Daniela Crudu şi Marina Dina. Criticile dure din partea machiorului Adrian Pescariu şi articolul publicat sâmbătă, în Click! nu a reuşit să le potolească setea câtorva modele.

 

Chiar dacă, din cauza băuturilor alcoolice, au încurcat paşii la o prezentare de modă, iată că Daniela Crudu şi Marina Dina au fost surprinse de fotoreporterul Click! sorbind din pahare cu şampanie Bineînţeles, nu în văzul tuturor, ci în culisele show-ului de modă ce a avut loc miercuri seara, la clubul BonTon, din Herăstrău.Acuzate de Adrian Pescariu că urcă bete pe scenă

Cele mai în vogă asistente TV, printre care Marina Dina, şi Crudu, Raluca  au reuşit să-l scoată din sărite pe machiorul lor, pentru că au greşit atât ordinea intrării pe podium, cât şi felul în care “şeful” lor le-a indicat să defileze. Ele au fost acuzate că au băut alcool şi au urcat bete pe scendă, încurcând paşii pe podium.“Nu le mai dau niciodată alcool înainte de prezentare”, a răbufnit tânărul make-up artist, în gura mare, în culise, scos din sărite că indicaţiile sale nu sunt urmate cu precizie. Văzând că Adrian s-a enervat atât de tare, fetele au încetat orice fel de chicoteală, au renunţat să mai râdă în hohote, s-au aliniat şi au urmat întocmai sfaturile machiorului.Marina Dina şi Daniela Crudu, colege de paharCele două sexy asistente au mai fost surprinse de paparazzi Cancan consumând alcool într-un club de noapte din Capitală. În acea seară ele au fost văzute ţinându-se strâns de mână, iar la masă şi-au arătat sentimentele una faţă de cealaltă devenind cu uşurinţă colege de… pahar. Se pare că între cele două vedete, care au înfierbântat minţile bărbaţilor, s-a legat o strânsă prietenie.

Related posts

Andreea Marin: „Mariajul cu Ştefan e o împlinire!”

admin

Delia şi Marius Mihalache reinventează muzica de petrecere (video)

admin

Bianca Drăguşanu – Tatăl nu e de acord cu silicoanele fiicei sale

admin

Leave a Comment