Cuplu

Sex pe plaja? Atentie la riscuri

Sexul în apă – îl găsim în topul preferinţelor, fie că este vorba despre sex în piscină, în jacuzzi sau în mare. Nu este tocmai o experienţă plăcuta şi poate avea consecinţe nedorite.



Ce ar fi bine să ştii: apa şterge orice urma de lubrifiere naturală, tocmai de aceea sexul ar putea fi dureros. Lubrifiantele pe bază de apă nu au efect, iar cele pe bază de ulei pot dăuna prezervativelor, potrivit csid.ro.



Şi fiindcă tot a venit vorba de prezervative, află că există riscul ca apa să pătrundă în ele. Cât despre iritaţiile vaginului, slabe şanse ca acestea să se producă în apă sărată (doar dacă există şi nisip în apă).



Şi acum, cu picioarele pe pământ…

Potrivit unui sondaj realizat în America, o persoană din trei ia o boală venerică în timpul verii, iar în jur de 30% dintre cei infectaţi nici măcar nu ştiu asta, pentru că nu prezintă simptome.



Rata avorturilor creşte alarmant în urma iubirilor de-o vară, în Statele Unite aproape 100.000 de adolescente rămân însărcinate an de an.



Asa ca, poartă mereu prezervative cu tine, ca să le ai la îndemână în caz de nevoie.



Nu te baza prea mult pe pastila de a doua zi, nici pe alte metode care doar te apără de o sarcină nedorită. Bolile cu transmitere sexuală pot avea urmări cumplite.

 

Related posts

Sex secrets: Ce le ascundem bărbaților

admin

Brigitte Sfăt: „Mă răsfaţă de dimineaţă până seara”

admin

8 semne că nu e bun la pat

admin

Leave a Comment