Vedetele lor

Album de familie cu Michael Jackson, copii si Debie Rowe. (galerie foto inedit)

În fotografii apare Michael Jackson alaturi de fosta sotie, Debbie Rowe si cei doi copii ai lor, Prince Michael si Paris, în 1998 în poziţia de familie fericită cu cei doi copii ai lor, pe care îi pupă şi îi îmbrăţişează.Aceste poze uimitoare il infatiseaza pe Michael Jackson alaturi copii si de fosta sa sotie, Debbie Rowe. Privindu-le nu ne putem imagina decat o familie fericita, lucru care probabil va cantari greu in procesul pentru custodia copiilor lui Michael Jackson.Fotografiile s-ar putea dovedi o arma puternica in pentru fosta asistenta care isi revendica acum dreptul de custodie asupra copiilor lui Michael Jackson. Si, dupa cum ne putem da seama din aparitia pozelor in presa, Debie este hotarata sa lupte cu toate armele.Audierea cu privire la custodia celor trei copii ai lui Michael Jackson, va fi amanata pana pe 20 iulie, a anuntat Curtea de justitie din Los Angeles. Initial, aceasta audiere ar fi trebuit sa aiba loc pe 13 iulie.Amanarea a fost solicitata, de comun acord, de catre Katherine Jackson, mama artistului, care a obtinut din partea Instantei custodia provizorie a copiilor si de fosta sotie a lui Michael, Debbie Rowe.Despre acest album de familie, cotidianul.ro scria ca:

Debbie Rowe şi Michael Jackson s-au fotografiat în 1998 în poziţia de familie fericită cu cei doi copii ai lor, Prince Michael, astăzi în vârstă de 12 ani, şi Paris, 11 ani, pe care îi pupă şi îi îmbrăţişează. Pozele au fost făcute la două săptămâni de la naşterea lui Paris, la un hotel din Beverly Hills, şi surprind primul moment petrecut de Rowe cu fiica ei, susţine autorul fotografiilor, citat de “News of the World”. Jackson i-a luat copilul din spital imediat ce a născut, iar femeia “de abia aştepta să-şi ţină copilul în braţe, iar Michael era fericit să o lase să facă asta”, a povestit fotograful.

 

“Vorbea cu copilul, îi zicea lucruri precum: «Bună Paris, sunt mama ta». De fapt, nici nu a vrut să îi dea drumul din braţe, o ţinea în timp ce se plimba cu ea prin cameră şi se aşeza cu ea pe canapea. Nu o ţinea doar pentru fotografii. La un moment dat o legăna uşor şi îi îngâna un cântec de leagăn, era un moment foarte special mamă-copil. Paris dormea în braţele ei şi părea foarte mulţumită. Era evident că Debbie îşi iubea copiii şi că între ei era o legătură puternică. Părea că preţuieşte fiecare secundă, râzând, sărutându-i şi jucându-se cu ei timp de aproape două ore”.Caracterizată de presă drept o femeie lipsită de spirit matern, Debbie Rowe s-ar putea folosi de fotografiile nou apărute pentru a câştiga custodia copiilor, la care a renunţat cu mulţi ani în urmă pentru 8,5 milioane de dolari. “Sunt carne din carnea mea şi sânge din sângele meu. Îmi vreau copiii înapoi”, spune acum Debbie Rowe, care ar vrea să-l crească şi pe Blanket, copilul de şapte ani al lui Michael, făcut cu o mamă surogat, rămasă necunoscută.

 

Related posts

Kirsten Dunst va juca în Spiderman 4

admin

Madonna spune că este o femeie liberă…

admin

Lady Gaga – soccheaza ca intotdeauna

admin

Leave a Comment