Tabloidele lor

Top 20: Celebritati pe coperta Playboy

Centrul Barcelonei, invadat de nudişti pictaţi

În costumul lui Adam şi Eva, acoperite doar cu un strat de vopsea, 28 de persoane, bărbaţi şi femei, au defilat, sâmbătă la prânz, prin centrul Barcelonei, spre deliciul trecătorilor, majoritatea turişti. Printre pictori şi modele au fost şi români. Augustin Ghebaru, originar din Bucureşti, creator de modă şi artist român stabilit în Spania, a participat şi el la concursul de bodypainting, alături de trei manechine de la agenţia sa de modă. Andreea din România, Maria Gomez Cedeño din Cuba şi Lledo Sanchez Muñoz din Spania au fost modelele pictate de Augustin şi de asistentul său. Artiştii au lucrat ore în şir pentru a picta trupurile modelelor. Pentru a picta pielea fetelor am folosit vopsea acrilică şi un pistol de vopsit, ne-a explicat Augustin Ghebaru. Andreea, originară din Paşcani, fotomodel profesionist, singura româncă dispusă să-şi lase corpul pe mâna artiştilor, a explicat că a acceptat să se dezbrace de amorul artei,……click.ro

Top 20: Celebritati din toate timpurile, pe coperta Playboy

Au devenit cu timpul celebritati de marca in industria de la Hollywood, sunt adulate de mii de fani si unele incearca sa isi ascunda trecutul, mai putin glorios. Iata care sunt divele din Playboy!

Le cunosti cu siguranta, dar nu ti le imaginai pe coperta cunoscutei reviste pentru barbati. Insa majoritatea vedetelor au inceput “de jos”.

Iar statutul de “iepuras” Playboy nu era si nu este nici acum de neglijat. Se stie ca celebra revista cu nuduri te poate lansa in cariera! Unele au acceptat sa pozeze dupa primul rol serios in “Cetatea filmului”, altele inainte de a-si lua avant in industrie.

Insa copertele Playboy raman pentru eternitate un exemplu de sex-appeal si de frumusete. Si se pare ca pe unele dive aparitia in paginile revistei nu le-a impiedicat sa castige si Oscar-ul!…showbiz.ro

Related posts

Madonna şi-a dus fiica la hotelul Ritz din Paris

admin

Eva Longoria suferă de gelozie

admin

Cheryl Cole a fost desemnata cea mai sexy femeie din lume

admin

Leave a Comment