Vedete

De ce a plecat Gabriela Firea din trustul Intact

Ieri soțul ei i-a anunțat plecarea din trustul Intact, iar astăzi gabriela Firea a început să dea lămuriri. Tot pe Facebook.

 

“Pentru că am primit foarte multe telefoane şi mailuri cu solicitarea/rugămintea de a clarifica postarea soţului meu, de pe contul său de Facebook, fac doar următoarea declaraţie care, sper, să fie lămuritoare : Evoluţia mea profesională din ultimii doi ani e publică şi accesibilă oricărei persoane interesate.

 

Dacă în septembrie 2010, eram asociat şi director general la două dintre companiile de media ale grupului, şi realizam un talk-show zilnic în prime-time la Antena 3, acum, în septembrie 2012, sunt doar realizatoarea cu contract expirat a unui show de divertisment la Antena1, care nu se mai regăseşte în grila de toamnă.

 

Este adevărat, înainte de a lua în considerare o eventuală participare la un concurs la TVR, sau posibile negocieri cu un alt trust, am primit din partea conducerii Intact Media Group o ofertă, pentru care am mulţumit, dar pe care am considerat-o inadecvată, în raport cu evoluţia carierei mele, până acum şi în viitor. (…)

 

Nu am hotărât, încă, dacă voi prelua un nou proiect în mass-media, dar dacă o voi face, indiferent care va fi acela, voi fi propriul răspunzător de destinul meu profesional şi mă voi baza exclusiv pe puterile mele şi pe experienţă pe care am acumulat-o în 22 de ani de presă”, a scris Gabi Firea pe pagina de facebook. 

Related posts

Inna, în costum de baie pe plaja din Costa Rica (foto)

admin

Adelina și Cristi Chivu, din nou părinți

admin

Cosmina Păsărin poartă tricouri de 20 de lei de la second-hand

admin

Leave a Comment