Vedetele noastre

Sexy Loredana Chivu miroase ca un sconcs! Asta spun fotbalistii cu care a iesit!

Până să ajungă asistentă la “Un show păcătos”, pe Loredana Chivu o găseai numai prin cluburile de noapte din Capitală. Nu a dus niciodată lipsă de admiratori, dar i-a plăcut întotdeauna să se iubească cu fotbaliştii. Nu ştim ce amintiri a păstrat ea în urma ieşirilor cu jucătorii, dar am aflat că ei au rămas cu un gust amar după întâlnirile cu blonda. Umblă vorba prin târg că Loredana Chivu miroase mai mereu a transpiraţie, iar din această cauză blondina s-a ales cu o poreclă pe măsura defectului său: “Scoancsa”!

Loredana pune fotbaliştii pe fugă din cauza mirosului înţepător de transpiraţie

“Câţiva fotbalişti din Capitală, atraşi de frumuseţea Loredanei Chivu, n-au vrut să mai audă de tânăra blondină după ce la prima întâlnire au adulmecat un miros înţepător de transpiraţie.

Nu numai cei care au ieşit la o întâlnire cu Loredana Chivu au avut de suferit din pricina faptului că vedeta TV mirosea puternic a transpiraţie. La o şedinţă foto în care noua asistentă a lui Capatos trebuia să facă reclamă unui site, fotograful nu a mai rezistat mirosului ce venea dinspre vedetă şi i-a cerut acesteia să părăsească platoul. Loredana şi-a cerut totuşi onorariul, după care a plecat ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat”, informează Cancan.

 

Related posts

Oana Zăvoranu spune că mama sa e moartă de trei ani de zile

admin

Maria Marinescu îşi excită soţul pe stradă

admin

Jojo are soţ bancher, nu actor

admin

Leave a Comment