Vedetele noastre

Adrian Filote: “Am lăsat-o în stradă pe Monica Columbeanu”

Surpriză de proporţii! Adrian Filote, fostul şofer al Monicăi Columbeanu, o contrazice pe fosta lui şefă susţinând că nu a fost concediat, ci el singur şi-a dat demisia! Dansatorul Adrian Filote a rezistat numai o lună în postura de şofer al Monicăi Columbeanu, după care a demisionat, declarându-se nemulţumit de capriciile vedetei! Fostul concurent de la “Dansez pentru tine” spune, într-un interviu acordat ziarului Libertatea, că soţia lui Irinel este o persoană dificilă şi că a renunţat la colaborarea cu ea pentru că nu mai suporta stresul la care era supus în fiecare zi. Despărţirea s-a făcut brusc, în trafic, atunci când, enervat, tânărul a anunţat-o că nu mai vrea să-i fie şofer, după care a coborât din maşină şi a lăsat-o singură.Libertatea: De ce s-a întrerupt colaborarea cu Monica Columbeanu?


Adrian Filote: În primul rând, aş vrea să spun că eu sunt cel care a pus capăt colaborării, pentru că ăsta nu era un job pentru mine. Ştiam că doamna Columbeanu e o persoană foarte dificilă şi e greu de lucrat cu ea. Acum, mi s-a confirmat. În plus, nu mai aveam timp liber deloc, fiind nevoit uneori să stau după ea şi 15-16 ore pe zi, ca să o aştept de la petreceri. Salariul oferit nu compensa toate aceste neajunsuri.Cum a fost când ai demisionat?

Eram în trafic. În timp ce conduceam a început iar cu pretenţiile exagerate. Am oprit brusc maşina şi am anunţat-o că din acel moment nu mai sunt şoferul ei. Pur şi simplu am plecat şi am lăsat-o în stradă. Acum, privind la rece, pot spune că a fost o experienţă interesantă, însă nu era pentru mine. Am slăbit într-o singură lună 5 kilograme, din cauza stresului, a lipsei de somn şi pentru că nu aveam timp nici măcar să mănânc.


Related posts

Inna s-a facut de ras la Romanian Music Awards (video)

admin

Crina Matei: „Răzvan Ioan Dincă m-a hărţuit sexual!”

admin

Mariana Roşca: „Irinel Columbeanu mi-a spus că vrea să facem dragoste!”

admin

Leave a Comment