Vedetele noastre

Adrian Filote: “Am lăsat-o în stradă pe Monica Columbeanu”

Surpriză de proporţii! Adrian Filote, fostul şofer al Monicăi Columbeanu, o contrazice pe fosta lui şefă susţinând că nu a fost concediat, ci el singur şi-a dat demisia! Dansatorul Adrian Filote a rezistat numai o lună în postura de şofer al Monicăi Columbeanu, după care a demisionat, declarându-se nemulţumit de capriciile vedetei! Fostul concurent de la “Dansez pentru tine” spune, într-un interviu acordat ziarului Libertatea, că soţia lui Irinel este o persoană dificilă şi că a renunţat la colaborarea cu ea pentru că nu mai suporta stresul la care era supus în fiecare zi. Despărţirea s-a făcut brusc, în trafic, atunci când, enervat, tânărul a anunţat-o că nu mai vrea să-i fie şofer, după care a coborât din maşină şi a lăsat-o singură.Libertatea: De ce s-a întrerupt colaborarea cu Monica Columbeanu?


Adrian Filote: În primul rând, aş vrea să spun că eu sunt cel care a pus capăt colaborării, pentru că ăsta nu era un job pentru mine. Ştiam că doamna Columbeanu e o persoană foarte dificilă şi e greu de lucrat cu ea. Acum, mi s-a confirmat. În plus, nu mai aveam timp liber deloc, fiind nevoit uneori să stau după ea şi 15-16 ore pe zi, ca să o aştept de la petreceri. Salariul oferit nu compensa toate aceste neajunsuri.Cum a fost când ai demisionat?

Eram în trafic. În timp ce conduceam a început iar cu pretenţiile exagerate. Am oprit brusc maşina şi am anunţat-o că din acel moment nu mai sunt şoferul ei. Pur şi simplu am plecat şi am lăsat-o în stradă. Acum, privind la rece, pot spune că a fost o experienţă interesantă, însă nu era pentru mine. Am slăbit într-o singură lună 5 kilograme, din cauza stresului, a lipsei de somn şi pentru că nu aveam timp nici măcar să mănânc.


Related posts

Rita Mureşan îşi duce “îngeraşii” la “Romania loves Fashion Weekend”,

admin

La patru luni de sarcină, Cristina Spătar a luat trei kilograme

admin

Cosmina Păsărin: „Sincer, nu am avut cu cine să fac sex în vacanţă!”

admin

Leave a Comment