Vedetele lor

Moartea celor mai iubite vedete, intre adevăr şi teoria conspiraţiei

Asa cum s-a intamplat şi in cazul morţii lui Elvis Presley, fanilor lui Michael Jackson nu le vine să creadă că idolul lor a trecut in nefiinta. În jurul mortii Regelui Pop, ei au ţesut tot felul de “teorii ale conspiraţiei”, conform cărora megastarul ar fi fost ucis sau şi-ar fi înscenat moartea, pentru a trăi, liniştit, sub o identitate falsă. Ipoteze fanteziste au apărut şi în cazul decesului altor staruri. Cartea “Teoria conspiraţiei” (Editura Rao) face un inventar al celor mai spectaculoase astfel de variante.Ce se spune despre moartea divei Marilyn Monroe


În 1962, la vârsta de 32 de ani, actriţa Marilyn Monroe era găsită moartă, goală, în patul său cu cearceafuri de mătase, iar pe noptieră se afla un tub gol, în care fuseseră sedative puternice.Varianta oficială: Celebra şi frumoasa blondă s-a sinucis, înghiţind conţinutul unui tub de medicamente.

Ucisă de CIA: Monroe ar fi fost ucisă de CIA, agenţia americană de spionaj, deoarece presupusele relaţii de amor cu preşedintele de la acea vreme, J.F. Kennedy, dar şi cu fratele mai mic al acestuia, Robert, care fusese procuror general, deveniseră incomode pentru servicii.

Asasinată de Biserica Catolică: Monroe ar fi fost omorâtă de Biserica Catolică, instituţia având legături cu CIA şi cu mafia. J.F. Kennedy era primul preşedinte catolic al Statelor Unite, iar Biserica dorea să se asigure că nimic nu îi ameninţa omul de la Casa Albă. Unii adepţi ai teoriei conspiraţiei au sugerat că dorinţa de a-l proteja a ajuns până la aranjarea morţii fostei lui amante.

Omorâtă de mafie: Din moment ce împărţise acelaşi pat cu preşedintele Statelor Unite ale Americii şi cu fratele acestuia, dar şi cu diverşi membri de seamă ai mafiei, printre care Sam Giancana, Marilyn ştia lucruri care i-ar fi putut distruge pe cei mai puternici oameni din SUA. Astfel, se poate ca mafia să o fi perceput ca un pion periculos, ce trebuia înlăturat.Ce se spune despre moartea Prinţesei Diana


Diana, Prinţesă de Wales, cunoscută şi ca “prinţesa inimilor”, fosta soţie a lui Charles, Prinţ de Wales, moştenitorul tronului Regatului Unit, a murit la 31 august 1997, într-un accident de maşină.Varianta oficială: Lady Di a murit într‑un accident de maşină, în tunelul Pont de l’Alma din Paris, după ce a luat o cină romantică la Hotelul Ritz alături de iubitul ei, Dodi Al Fayed. Se pare că accidentul s-a produs din cauză că şoferul a fost orbit de bliţul aparatelor de fotografiat ale paparazzilor.

Ucisă de o conspiraţie franco-britanică: A fost omorâtă de o conspiraţie franco-britanică, pentru că voia să se mărite cu un musulman. Se pare că aceasta urma să se căsătorească cu iubitul ei, Dodi, care era islamic.

Ucisă de MI6: O grupare disidentă din cadrul MI6 (serviciile secrete britanice) şi-ar fi asumat, de una singură, misiunea de a scăpa familia regală de singura femeie care părea capabilă să distrugă monarhia, dezvăluind ipocrizia familiei Windsor. Au decis că Diana trebuie să moară după ce s-a zvonit că ar fi gravidă, că se va converti la islamism şi se va căsători cu fiul magnatului hotelier Mohammed Al Fayed.

Şi-a înscenat moartea: Şi-a înscenat propria moarte, pentru ca ea şi Dodi să trăiască liberi, departe de orice publicitate.

Pagina: 1 2 3

Related posts

Katherine Jackson acuză organizatorii concertelor de moartea lui Michael

admin

Katie Price şi-a dat iubitul afară din casă

admin

Pregătirile pentru funeraliile lui Michael Jackson, pe ultima sută de metri

admin

Leave a Comment