Vedetele noastre

Nicoleta Luciu: „Ce bărbat nu şi-ar dori o femeie ca mine lângă el?”

E frumoasă, deşteaptă, talentată şi e conştientă de aceste calităţi! Pe Nicoleta Luciu o admira si o doresc multi barbati, iar bruneta e constienta de acest lucru. Stie ca, la cat e de “slaba, frumoasa si devreme acasa – unde se duce direct de la filmari”, oricine ar fi fericit sa o aiba de sotie.







“Ce isi mai poate dori un barbat daca are langa el o femeie frumoasa, care mai are si o cariera de invidiat?” Asa se intreaba retoric Nicoleta Luciu, constienta de farmecele sale. Frumoasa bruneta e mandra de realizarile ei si spune ca si iubitul Zsolt Csergo o sprijina in tot ce face.







Interesant este insa ca, desi stie ca oricine si-ar dori sa o duca la starea civila, Nicoleta Luciu nu se marita in viitorul apropiat, informează protv.ro. Cu toate ca are deja un copil cu Zsolt Csergo, artista mai vrea inca trei.







Spera ca pana la patruzeci de ani sa fie mamica fericita a patru copilasi. De ce patreu? Bruneta visează ca „îngeraşii ei” să o însoţească spre altar! Două fete care să ţină buchetul şi doi băieţi care să-i ţină trena mamei. 

Related posts

Oana Zăvoranu atacă din nou: Damaschin, tatăl Monicăi Columbeanu?

admin

Sânziana Buruiană şi-a pus mască antiporcină în club!

admin

Nicoleta Luciu, bomba sexy la “State de România”! (poze)

admin

Leave a Comment