Vedetele noastre

Iubitul Andreei Mantea:”E zdreanta zdrentelor!”

„Domnişoara Alexandra Bădescu, pentru că nu va rămâne cu numele Ţârdea, ştie foarte bine că n-are ce să-mi facă, cu toţi bodyguarzii ei. Faptul că a născut nu înseamnă că acum nu mai e o zdreanţă. Fata asta a fost în China de la 18 ani, apoi a fost animatoare la Ibiza, inclusiv vara trecută, când eram căsătoriţi şi a plecat pe furiş. De acolo îmi trimitea mesaje să-i trimit bani că e în Ibiza pe străzi şi că doarme pe unde apucă. Nu e posibil să o ia toată lumea în braţe că a născut, iar ea e zdreanţa zdrenţelor şi hai să dăm doar în Andrei, care e un nenorocit că nu vrea să-i crească copilul curvei ăstei” a declarat, ieri, pentru „ring”, Andrei Ţârdea, iubitul Andreei Mantea, despre fosta sa nevasta.

Andrei considera ca tot spectacolul oferit de Alexandra la Tribunal, atunci cand a venit insotita de 4 bodyguarzi, a fost oferit cu un scop anume.Un prieten al Alexandrei are o firma de paza si a incercat sa profite de publicitatea facuta pe spatele Andreei Mantea.Ca deh, doar ea e vedeta grupului.

 „Femeia asta mi-a făcut numai rău. Un om care n-are după ce bea apă şi care nu ieşea din casă dacă nu-i dădeam eu 10 lei a ajuns să spună că m-a întreţinut ea pe mine, iar părinţii ei mi-au plătit întreţinerea. Eu nu sunt un golan. A venit la proces cu bodyguarzii după ea pentru a face publicitate gratis firmei de pază care aparţine iubitului prietenei ei”.

Vrea sa se insoare cu Andreea Mantea

Intrebat de planurile de viitor, Andrei a spus ca isi doreste oficializarea relatiei lor: „Sigur că am vorbit despre căsătorie, însă asta se va întâmpla în viitor, după ce lucrurile se vor mai linişti. Deocamdată trebuie să-mi clarific situaţia cu fosta soţie”.

 

Related posts

Lavinia dă 1500 de euro pentru a-şi menţine fundul bombat

admin

Sânziana Buruiană s-a afişat cu noul iubit

admin

Monica Columbeanu a luat 9,75 la Master

admin

Leave a Comment