Vedetele noastre

Zavoranca:”Am o mama saraca cu duhul”

Chiar daca la un moment dat presa a speculat o reconciliere intre ele doua, disputa dintre Oana si mama sa continua.Doar cascavalul in valoare de 25 de milioane de euro are gust mai bun…mai ales pe criza!

Invitată la emisiunea „Acces Direct” de la Antena 1, Mărioara a pornit un nou atac, de această dată la adresa lui Pepe, pe care îl scoate ţap ispăşitor pentru toate acţiunile necugetate ale fiicei sale: „Oana era altfel înainte de a se căsători cu el. Acum, nu mai are pic de respect pentru familia ei. Clanul lui Ion Talent (n.r.: porecla tatălui lui Pepe) a rupt-o complet de familie. Este un vânător de zestre, iar dacă el vrea să mă vadă în puşcărie, eu vreau să-l văd pe el divorţat. Pepe, dacă era bărbat, şi nu glugă de coceni, nu o lăsa pe Oana să facă plângere împotriva mea”.

Bineinteles ca aschia nu sare departe de trunchi, astfel ca Oana a atacat-o dur pe mama sa in Click!: „Pentru prima oară în viaţa mea m-am simţit jignită că am o asemenea mamă. Cred că mama ar fi bucuroasă dacă eu aş fi moartă. Are un caracter de c***t. Nu-mi vine să cred cât e de penibilă!”

Oana are chiar si o dilema in ceea ce-i priveste existenta: „Chiar l-am întrebat pe Pepe cum am putut eu să mă nasc atât de inteligentă dintr-o mamă atât de săracă cu duhul”, negandindu-se la vorba din popor “ce se naste din pisica, tot soareci mananca “

 

Related posts

Cătălin Crişan: „Lucia nu merită să poarte numele meu!”

admin

Luis Lazarus şi-a tras Bentley ca să atragă puicuţele

admin

Minodora: „Naşterea mă costă 4.000 de euro!”

admin

Leave a Comment