Vedetele noastre

Pe bani, Monica Columbeanu acceptă să fie schizofrenică

Un pensionar bucurestean si-a propus sa o lanseze pe Monica Columbeanu in lumea filmului. El este convins ca rolul de femeie schizofrenica, pe care l-a scris special pentru ea, o va ajuta pe Moni sa ajunga vedeta de cinema.

 

De ani buni, Niculae Ion, în vârstă de 71 de ani, isi ocupa timpul liber lucrand la scenariul unui film impotriva violentei asupra femeilor. Cum visul lui din tinerete este sa joace in propriul film, alaturi de o vedeta sexy, scenaristul s-a gandit ca cea mai potrivita sa dea viata eroinei din pelicula sa este sotia miliardarului Irinel Columbeanu. “In rolul principal al filmului, intitulat “Aventura omului in negru contraataca”, o vreau pe Monica Columbeanu.Cu siguranta o va interpreta foarte bine pe Natalia State, o femeie tanara, de pana in 30 de ani, frumoasa, dar cu schizofrenie, care nu suporta singuratatea si se comporta ciudat”, ne-a spus Niculae Ion. Acesta ne-a mai povestit ca, in timpul unei rataciri mentale, Natalia, personajul central al filmului sau, risca sa fie agresata de un barbat violent, insa este salvata de protejatul ei, nimeni altul decat scenaristul. Ca sa fie sigur ca nimeni nu ii va fura lucrarea, autorul si-a inregistrat-o la Oficiul Roman pentru Drepturile de Autor.“As accepta pentru un onorariu consistent”

Contactata telefonic, Monica Columbeanu ne-a spus ca visul admiratorului ei de a-i fi partenera pe platoul de filmare are sanse sa devina real, scrie Cancan. Vedeta sustine ca i-ar face placere sa interpreteze un rol intr-un film bun. “Ideea nu este rea deloc. In functie de timpul meu disponibil, probabil as accepta rolul in schimbul unui onorariu consistent, oferit pe masura muncii mele. Oricum, m-as sfatui inainte cu familia si cu managerul meu si as tine cont si de parerile lor”, a spus Monica pentru Cancan. 

 

Related posts

Oana Zăvoranu, spaima vedetelor autohtone

admin

Cosmina Păsărin, filmată în timpul unei partide de sex (video)

admin

Cristina Spatar, lovita cu picioarele

admin

Leave a Comment