Fiți atenți ce legume mâncați și aveți grijă să le spălați bine înainte, pentru a evita infecția cu E.coli.
Jurnaliștii de la CNN ne spun care sunt simptomele provocate de bacterie și, mai ales, cum ne putem proteja.
Dacă ai ajuns la medic, acesta îți va cere informaţii despre alimentaţia pe care ai avut-o în ultimele săptămâni pentru a afla sursa îmbolnăvirii. Însă acest lucru nu pare să dea rezultate.
60% dintre persoanele infectate sunt femei, iar 70% dintre persoanele care au avut complicaţii ale bolii sunt tot femei.
Printre simptomele pe care persoanele infectate cu bacteria E.coli le pot avea se numără crampe şi dureri stomacale care pot dura aproximativ o săptămână, anunță Mediafax.ro
În ceea ce priveşte complicaţiile bolii, acestea sunt mult mai grave: rinichii nu vor mai funcţiona, vor apărea cheaguri de sânge şi implicit vânătăi pe corp.
Conform specialiştilor, spălarea legumelor este suficientă pentru protejarea faţă de infectarea cu bacteria E.coli.
previous post