Tabloid

„Vocea României” revine la PRO TV cu cel de-al treilea sezon

«Vocea României» revine pe micile ecrane din 28 septembrie

 

Din 28 septembrie, în fiecare sâmbătă seara, de la 20.30, „Vocea României” revine la PRO TV cu cel de-al treilea sezon. Loredana, Smiley, Marius Moga şi Horia Brenciu pornesc din nou în căutarea celei mai bune voci din România, gata să-i impresioneze şi să le rotească scaunele.

”Este foarte important să îţi şi doreşti victoria. În rest, mi-ar plăcea să văd creativitate şi cât mai multă bucurie”, spune Loredana. Tot în septembrie revin emisiunile “Ce se întâmplă, doctore?” (din 28 septembrie, de la 10.00), “După 20 de ani” (din 29 septembrie, de la 10.00) şi “Apropo TV” (din 29 septembrie, de la 13.05). .…click.ro

Smiley, în compania unei blonde celebre. “Ce bine v-ar sta împreună!”

 

Smiley s-a despărţit de Laura Cosoi în vara anului 2012, iar de atunci, artistul a fost văzut în compania mai multor femei, însă nu a anunţat că se află într-o relaţie oficială. De curând, Smiley a profitat de moment şi s-a lipit de Anda Adam, astfel că cei doi s-au lăsat fotografiaţi. Fanii au comentat imediat şi au comentat chiar că: “Ce bine v-ar sta împreună! … Aşa îmi place, nu cu Bote!”.

..…realitatea.net

Related posts

Andreea Raicu este îndrăgostită până peste cap

admin

Ruby si Sorin Brotnei au intrat la duel la „Dansez pentru tine”

admin

Jamie Oliver riscă să plătească daune de 1,2 miliarde de dolari

admin

Leave a Comment