Vedetele noastre

Băieţelul Dianei Munteanu, apărat de bodyguarzi

Băieţelul Dianei Muinteanu şi al soţul ei, fotbalistul Claudiu Niculescu, a fost creştinat ieri după-amiază. El a primit la botez numele David Ioan Cristian, iar la îndemnul părinţilor, patru bodyguarzi au restricţionat accesul presei în biserică.Începând cu ora 16.00, cei mai apropiaţi prieteni ai familiei Niculescu au început să-şi facă apariţia la Biserica Albă, scrie Ring. Primii sosiţi au fost chiar naşii micuţului, Cristian Borcea şi soţia lui, Mihaela. Singura vedetă prezentă la eveniment a fost Mihai Albu, care înainte de a intra în biserică le-a declarat ziariştilor că este destul de entuziasmat, având în vedere că în scurt timp soţia sa, Iulia, va da naştere unei fetiţe. Mihai a venit singur la biserică, dar seara, la petrecere, şi-a făcut apariţia şi Iulia.Fraţii micuţului au lipsit

Pentru a-l proteja pe cel mic, părinţii au interzis accesul presei în biserică, dându-le bodyguarzilor ordin să nu permită accesul fotografilor. Pe parcursul slujbei, băieţelul Dianei s-a dovedit a fi destul de cuminte şi de ascultător, iar vocea lui a putut fi auzită doar când preotul l-a băgat în cristelniţă.

 

Pentru a fi o ceremonie cu adevărat deosebită, Diana şi Claudiu au apelat la ajutorul unui cor. Deşi Claudiu mai are doi copii din căsătoria anterioară, Alex (9 ani) şi Rebecca (5 ani), aceştia nu au fost prezenţi la botezul frăţiorului lor mai mic.

 

Related posts

Neylini a cucerit topurile cu piesa „Muliena” (video)

admin

Florin Petrescu, alias Axinte, adună televizoare vechi

admin

Cabral, obligat să poarte ochelari tot timpul

admin

Leave a Comment