Vedetele noastre

10.000 de euro de la Adrian Mutu pentru fin!

Ana-Maria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf i-au tăiat moţul băieţelului lor, Laurenţiu Adrian. Deşi nu a putut fi prezent la eveniment, fiind chemat la Florenţa, naşul Adrian i-a trimis finului un plic consistent, un costum Armani şi mingea cu care a dat ultimul gol.Fericitul eveniment a avut loc la restaurantul “Dolce Vita” din Izvorani, al cărui proprietar e un bun prieten de-al familiei, Gabriel Oprea, investitor al FC Snagov .Costum Armani şi minge, tot de la Adrian

Micuţul a primit cadou o mulţime de hăinuţe Richmond şi Dolce & Gabana, un costum de schi Monclair, o maşină de epocă de la Mihai şi Iulia Albu, o pereche de ghete de fotbal, jucării Disney şi multe bijuterii.

Bunicuţele s-au întrecut în cadouri, Ionela Prodan dăruindu-i un lanţ de aur şi un medalion, pe care scria “Prodănel”, iar Mara Reghecampf a cumpărat pentru nepoţel mai multe bijuterii, scrie LIbertatea. Cel mai consistent cadou a venit însă de la Adrian Mutu, naşul micuţului: 10.000 de euro, un costum Armani şi mingea cu care a înscris ultima oară pentru Fiorentina.

 

Related posts

Loredana Chivu, asistenta lui Capatos, seamănă leit cu Oana Oprea!

admin

Nicola, asaltată de iubitele fiului său

admin

Andreea Bănică s-a lăsat pipăită de doi brazilieni (video)

admin

Leave a Comment