Vedetele noastre

Ileana Lazariuc şi Ion Ion Ţiriac au angajat bone filipineze

Imediat după cea de-a doua naştere, Ileana Lazariuc a revenit în România, însoţită de Ion Ion şi băieţeii lor. Motivele: afacerile soţului său, dar şi faptul că în ţară beneficiază de ajutorul apropiaţilor.

 

În plus, medicul de familie al micuţilor este tot din România. Păziţi de doi bodyguarzi, moştenitorii imperiului Ţiriac sunt plimbaţi în fiecare zi într-un parc din apropierea locuinţei, fără ca Ion Ion şi Ileana să-i însoţească.Păziţi de doi bodyguarzi înarmaţi

Chiar dacă cel de-al doilea băieţel nu a împlinit încă şase luni, micuţul a fost deja scos la plimbare. Pentru a nu risca să fie surprinşi şi recunoscuţi de paparazzi, Ileana şi Ion Ion au ales ca micuţii să iasă afară împreună cu cele două bone, ambele filipineze.Astfel, zilnic, băieţii sunt plimbaţi într-un parc din apropierea apartamentului de lux în care locuiesc, nu de părinţii lor, ci de cele două femei angajate să aibă grijă de moştenitorii imperiului Ţiriac, scrie Ring. Ion Ion şi-a luat şi măsuri de siguranţă pentru copiii lui, bonele fiind însoţite de doi bodyguarzi vigilenţi şi înarmaţi.

 

Related posts

Daniela Crudu vrea să devină ziaristă

admin

Fosta soţie a lui Ţârdea: „Îi mulţumesc Andreei că m-a scăpat de un aşa specimen”

admin

Nicu Gheară către Adrian Mutu: “Când dădeai mâna cu mine nu te mai spălai 10 zile”

admin

Leave a Comment