Vedete

Diana Dumitrescu își petrece fiecare weekend pe litoral

Actrița de la Acasă Tv și-a găsit oaza de relaxare. În fiecare weekend tânăra dă fuga pe litoral, unde se răsfață la soare.

 

Diana Dumitrescu a copilărit la malul mării și de fiecare dată când se întoarce acolo devine romantică și nostalgică după vremurile de demult.

 

Motiv pentru care, anul acesta a hotărât să compenseze toate momentele pierdute de la venirea ei în Capitală. Astfel că se duce în fiecare weekend pe litoralul rmânesc. 

 

„Pentru ca de cativa ani am venit foarte rar la mare, anul asta, o luna de zile am venit weekend de weekend. Am redescoperit mirosul marii si nisipul aspru, prieteni dragi si bucuria zilelor fierbinti de vara petrecute pe plaja.

 

E prima oara de cand m-am mutat in Bucuresti, cand mi s-a facut dor sa stau la malul marii, sa traiesc acolo. Pe de alta parte, cred ca nu este decat nostalgia pentru adolescenta, pentru perioada lipsita de griji, pentru baile din mare in toiul noptii, pentru orele de lenevit pe plaja cu prietenii, pentru rasaritul soarelui vazut alaturi de prieteni, pur si simplu pentru lipsa de responsabilitate” a scris Diana Dumitrescu pe blogulei personal.  

Related posts

Drama unui om: Copilul lui Mădălin Ionescu este pe jumătate paralizat

admin

Gabriela Firea trăiește în lux! (foto)

admin

Thalia si-a aratat burtica de gravida la Costume Institute Gala

admin

Leave a Comment