Vedetele noastre

Laura Codrun, agent secret in familia Mutu

Desi Adrian Mutu a declarat peste tot ca nu suporta ca presa sa se amestece in viata familiei sale, iata ca a trebuit sa faca un mic compromis din cauza Laurei Codrun, sora sa, care este….ziarista.

Invitata in emisiunea “Sase, vine presa “, Laura a dezvaluit cateva secrete despre familia sa:”Adi niciodata nu a fost increzut.Oricum , dupa acea intamplare nefericita(n.r.povestea cu drogurile) s-a maturizat.Si Consuelo l-a ajutat mult “

Alaturi de Laura, s-a aflat si Razvan Ionascu, si el ziarist la Libertatea.Acesta a dat-o de gol pe sora lui Adrian:

“Laura ne furniza informatii fara ca Adrian sa stie, de exemplu, prezenta Consuelei la meciul Stelei cu Fiorentina.Nu a avut pretentii la salariu, spunand ca isi doreste sa fie platita atat cat trebuie, necontand faptul ca este sora celui mai bun fotbalist roman al momentului.”
 
Blogul cu stiri despre Adrian Mutu, www.mutu10.blogspot.com ,noteaza:

“Poate unii considera ca este usor pentru ea sa obtina informatii din interiorul familiei, dar iata ca pe langa testul propus de Libertatea pentru a dovedi daca este o “ziarista adevarata”, Laura a trebuit sa treaca si testul propus de fratele sau.


Rugat sa-i ofere cateva poze dintr-o campanie publicitara, Adrian i-a spus: “fa pe ziarista! “.Laura s-a ambitionat si a obtinut pozele respective si fara ajutorul Briliantului.


Sora lui Adrian a recunoscut si faptul ca numele fratelui sau i-a deschis multe usi in viata, ajutand-o sa obtina anumite interviuri.”

Related posts

Iulia Vântur ia lecţii de canto

admin

Gigi Becali: “Elena Cârstea m-a impresionat!”

admin

Ayan, fiul Mihaelei Rădulescu, înscris la o şcoală de lux

admin

Leave a Comment