Sexy cuplu

Bei inainte de sex? Inseamna ca nu ai incredere in corpul tau

 

Cand vine vorba de o partida de sex, multe femei prefera sa consume alcool inainte. Purtatoarele de fusta considera ca licoarea lui Bachus le face mai dezinhibate si mai atragatoare. Gresit! Barbatilor nu le plac partenerele baute sau ametite. Cercetatorii spun ca doamnele care au facut din asta o obisnuinta arata cat de putina incredere au in corpul lor.

 

In urma unui studiu facut pe 3.000 de reprezentante al sexului frumos cu varste cuprinse intre 18 si 50 de ani, s-a descoperit ca o femeie s-a culcat, in medie, cu opt barbati, dar a fost bauta cu cel putin cinci dintre ei.

 

Patru din zece femei au fost intotdeauna ametite cand au facut sex cu un barbat prima oara. Mai mult, 14% din doamnele care au o relatie nu se pot culca cu barbatul lor decat daca beau cateva pahare inainte, scrie ziare.com.

 

Jumatate dintre femeile care au participat la studiu spun ca prefera sa faca sex sub influenta alcoolului pentru ca le ajuta sa scape de inhibitii, sa isi desfaca parul si sa fie mai salbatice informeaza Daily Mail.

 

 

Related posts

Stii care sunt cele mai proaste motive sa te casatoresti?

admin

Atinge culmile placerii prin sexul tantric

admin

Ten frumos sau sex fierbinte? Tu ce alegi?

admin

Leave a Comment