Sexy cuplu

Cum îi dai de înţeles că eşti pregătită să faci sex

 

Dupa o perioada in care l-ai tinut la distanta, iubitul tau nici nu mai indrazneste sa spere ca vei fi a lui prea curand. Este dispusa sa astepte. Insa, hormonii tai au inceput deja sa tropăie si te gandesti serios la urmatorul pas. Cu toate acestea, nu stii cum sa i-o spui.

Dupa atata vreme in care i-ai repetat ca nu esti pregatita, partenerul nu a mai insistat, iar cea care trebuie sa faca primul pas esti tu. Ca să te faci înţeleasa nu este foarte complicat, dar abordezea propriul stil.

 

Pe ocolite

A trecut ceva timp de cand formati un cuplu si te simti pregatita pentru urmatoarea etapa. Intre voi exista deja o oarecare intimitate pentru a putea discuta despre sex. Insa, daca te jenezi cand vine vorba de acest lucru, abordează subiectul într-o manieră mai subtila, vorbind despre iubirea pe care o porti in suflet şi despre faptul că eşti pregătită să i-o demonstrezi cu adevărat.


Unu plus unu fac doi!

Aici e foarte simplu. O atingere si un “te doresc” inseamna “hai să facem dragoste”. Daca te simti pregatita nu trebuie decat sa fii mai curajoasa, iar semnele de afecţiune si sarutarile il vor face pe partenerul tău să înţeleagă că a venit momentul.

 


 

Related posts

Vrei sa scapi de el? Propune-i sex in trei

admin

Cum sa-ti pastrezi casnicia dupa ce-ti pierzi slujba

admin

Naomi Campbell, Claudia Schiffer si Eva Herzigova s-au dezbrăcat pentru D&G

admin

Leave a Comment