Travel

Spectacol de neuitat la „Ziua Lacului Siriu” (poze)

Duminica trecută a avut loc cea de-a doua ediţie a evenimentului „Ziua Lacului Siriu”. Un eveniment realizat în scopul promovării valorilor şi a obiectivelor turistice din zona Buzăului.

 

Weekendul trecut, turiştii au părăsit aglomeraţia sufocantă a metropolelor pentru o gură de aer curat, un show incendiar cu Direcţia 5, un picnic cu mâncare sănătoasă și peisajele naturale.

 

Participanţii la festival au avut parte de multe surprize pregătite de organizatori, jocuri şi concursuri cu tradiţie în zonă, şi au ascultat poveşti şi legende despre lacul Siriu.

 

Spectacolul a început printr-o paradă a costumelor populare buzoiene, urmată de cele mai frumoase cântece şi dansuri populare muntenești din zona Buzăului. Copiii nu s-au plictisit pentru că organizatorii au pregătit pentru ei concursuri şi activităţi interactive pe apă.

 

Cei prezenţi la eveniment au fredonat, cu mic, cu mare, fiecare melodie alături de Direcţia 5 şi s-au bucurat de un spectacol de neuitat.

 

Organizatorul evenimentului a fost Fundaţia Karitas, iar proiectul a fost finanţat prin Regio – Program Operaţional Regional 2007-2013, axa prioritară 5 – Dezvoltarea durabilă şi promovarea turismului, 53 – Promovarea potenţialului turistic şi crearea infrastructurii necesare în scopul creşterii atractivităţii României ca destinaţie turistică. 

Related posts

Sărbătoare câmpenească la „Ziua Lacului Iezerul Mare” (poze)

admin

Istambul, istorie pe doua continente

admin

Cel mai ieftin transport al verii … 49 euro pana in CORFU !

admin

Leave a Comment